Un băiețel în vârstă de doar un an are nevoie de ajutor....

Un băiețel în vârstă de doar un an are nevoie de ajutor. Cum îl puteți sprijini pe Matteo să beneficieze de tratament

0
DISTRIBUIȚI

În 4 martie, Matteo Mancini va împlini un anișor. Din păcate, va fi o aniversare tristă pentru micuț și familia lui deoarece a fost diagnosticat la scurt timp după naștere cu afecțiuni foarte grave: sindrom West (o formă gravă de epilepsie), Nigstamus (tulburare oculară) și hidrocefalie.

Acum, părinții lui apelează la mărinimia oamenilor pentru a putea aduna suma de 7.226 de euro, necesară pentru a ajunge la o clinică din Madrid, unde Matteo să beneficieze de investigații medicale complexe. Familia a mai adunat până acum din donații în jur de 5.000 de euro, banii fiind folosiți pentru tratamentele inițiale. Toate terapiile de care are nevoie Matteo costă foarte mult.

„Copilul a fost născut prematur și la o săptămână de la naștere a făcut hemoragie cerebrală. După două săptămâni și jumătate, mi-au spus medicii că are și hidrocefalie. La trei săptămâni ne-am internat pentru două luni la Spitalul Țurcanu. În 1 mai 2020 a fost operat la ochi de retinopatie la Odobescu, iar în 15 mai l-a operat de hidrocefalie la Spitalul Județean din Timișoara. Am fost internați și la București”, ne-a spus Nadia Ristin Mancini, mama micuțului, care s-a plâns de sistemul medical românesc.

Familia are nevoie urgentă de bani pentru a avea un diagnostic clar și un tratament adecvat.

„Am apelat la clinica Ruber din Madrid, care cere pentru analize complexe 7.226 de euro, nu sunt siguri că are sindromul West. Considerăm că acolo putem să aflăm exact ce are copilul. Are spasme infantile. Încercăm să obținem un tratament corespunzător pentru că altfel se poate ajunge la epilepsie sindromul Lenaux.


Deși săptămâna viitoare împlinește un an este la nivel motoriu de 3 luni”, ne-a mai spus mama lui Matteo.

Nadia ne-a mai spus că atât ea cât și soțul său sunt dispuși să muncească în schimbul donațiilor, de exemplu să meargă să facă curățenie la cei care îi ajută.

Părinții i-au făcut micuțului o pagină de Facebook, unde găsiți mai multe detalii.

Donații se pot face în euro în contul deschis la UNICREDIT:

RO39 BACX 0000 0018 4635 3002

Cod BIC/SWIFT

BACXROBU

 

Contul în lei:

RO93 BACX 0000 0018 4635 3000

Titular MANCINI ANTONIO MATTEO

Donații se mai pot face prin PayPal și gofound me.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.