Urmărire cu focuri de armă după ce un șofer a forțat un...

Urmărire cu focuri de armă după ce un șofer a forțat un filtru al Poliției Rutiere UPDATE 2 Pasagerul din mașina urmărită s-a prezentat singur la spital, după ce a fost rănit

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Timiș sunt în alertă după ce, în această seară, un șofer nu a oprit pe șoseaua care leagă Beregsău Mare de Săcălaz. Un echipaj de la Poliția Rutieră a observat, în jurul orei 18,45, că un Mitsubishi avea partea din față lovită și când i-au făcut semn șoferului să oprească, acesta a accelerat.

Acesta a virat pe un drum de pământ, încercând să-și piardă urma. Polițiștii plecați în urmărirea fugarului au tras mai multe focuri de armă, dar șoferul nu a oprit. Agenții au găsit mașina abandonată pe marginea unui șanț. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de Poliție pentru prinderea șoferului care a fugit pe câmp. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Investigațiile polițiștilor au scos la iveală faptul că șoferul este urmărit național fiind condamnat la închisoare cu executare pentru infracțiuni la regimul de circulație.


Cânf va fi capturat, va ajunge la penitenciar. Criminaliștii au făcut cercetări la fața locului și au ridicat probe din mașina abandonată.

UPDATE 2 În timpul urmăririi, pasagerul din autoturism a fost rănit, acesta prezentându-se până la urmă singur la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Ieri, în jurul orei 18.20 un echipaj din cadrul Biroului Rutier aflând-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a unui autoturism pe strada Iuliu Maniu din municipiul Timișoara. Șoferul nu s-ar fi conformat semnalelor polițiștilor, aceștia pornind în urmărirea autoturismului. În timpul urmăririi polițiștii ar fi executat mai multe focuri de armă, atât de avertisment cât și asupra autoturismului, somându-l pe acesta în repetate rânduri să oprească. Între localitățile Săcălaz și Berecsău autoturismul a fost abandonat pe un teren viran, șoferul și pasagerul ce se aflau în interior reușind să fugă. Ulterior, în urma uzului de armă pasagerul din autoturism a fost rănit, prezentându-se la spital în vederea acordării de ingrijiri medicale. Totodată, din verificările efectuate în baza de date s-a constatat faptul că șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 23 de ani, avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru infracțiuni săvârșite la regimul circulației și furt. Polițiștii în continuare efectuează verificări în vederea depistării și tragerii la răspundere a acestuia. În urma evenimentului a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecătoria Timișoara care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.