USR PLUS a stabilit cine va fi noul prefect al județului Timiș

USR PLUS a stabilit cine va fi noul prefect al județului Timiș

2
DISTRIBUIȚI

Biroul Permanent Județean al USR Timiș a stabilit în urma ședinței de astăzi că nominalizarea formațiunii pentru funcția de prefect va fi Zoltan Nemeth.


Cu puțin timp în urmă, propunerea a fost aprobată și în Biroul Național Permanent al partidului.

Zoltan Nemeth, de meserie avocat, a fost ales în Consiliul Județean Timiș după scrutinul din septembrie 2020. Acesta a fost pe lista USR PLUS și pentru Camera Deputaților, la alegerile din decembrie.

Conform protocolului stabilit de partidele care formează coaliția de guvernare, USR PLUS stabilește prefectul de Timiș, în timp ce PNL și UDMR stabilesc subprefecții. Liberalii au anunțat deja că Mircea Băcală va rămâne în funcție.

2 COMENTARII

  1. Toată țara știe că centrul Timișoarei a fost obținut de romi și de mafia imobiliară iar instituțiile statului nu au făcut ordine. Acum,, oneștii” de la USR pun prefect pe cel despre care se spunea,, avocatul țiganilor „. Se dorește oare să nu se descopere ilegalitățile făcute până acum și statul să rămână păgubit și să se continue la fel? Ăștia sunt oamenii noi, onești, care salvează România de mafii și politica discreditată, pe care i-ați promis? Ați mințit alegătorii!

  2. Interesant este dacă clienții avocatului(romi sau afaceriști imobiliari cu acțiuni chiar și anul acesta în controversata Horticultura) au plătit sau influențat ca acest avocat să fie numit prefect. Stimați USR-iști, întrebați-l pentru cine a lucrat, unde a fost angajat și ce a făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.