Vicepreședinte PSD Timiș despre legea educației sexuale în școli: „Este timpul să...

Vicepreședinte PSD Timiș despre legea educației sexuale în școli: „Este timpul să ne unim și să spunem «ajunge!», atunci când se impun limite a fi trasate”

0
DISTRIBUIȚI

Adrian Cionca, vicepreședinte al PSD Timiș, este nemulțumit de felul în care arată legea care reglementează modul în care copiii românilor vor învăța primele noțiuni de educație sexuală.

„România are nevoie de un viitor sănătos, cu siguranță orice om responsabil știe asta. Totuși, săptămâna aceasta, prin grija unor politicieni, am făcut un pas în spate la acest capitol. Cred în emancipare, cred în educația bazată pe principii și valori, cred că unele lucruri trebuie spuse și explicate. Însă modul în care se întâmplă asta trebuie să fie unul sănătos. Referitor la Legea educației sexuale în școli se întâmplă să fie călcate în picioare câteva principii elementare. Din dorința de a demonstra că sunt emancipați și moderni, politicienii din coaliția de guvernare au răsturnat pur și simplu logica și îi condamnă pe români să accepte lucruri improbabile pentru copiii lor fără măcar să li se ceară acordul.


Senatul a trimis Legea educației sexuale în școli în comisiile parlamentare pentru a o întoarce, se pare, la forma ei inițială, aceea în care copiii încă de la grădiniță primesc detalii despre sex și despre lucruri ce țin de viața intimă, referitor la actul sexual chiar și cu persoane de același sex. Nu ar trebui să fie considerat ceva normal pentru cei mici. Legea a fost votată cu aplomb de USR-PLUS și desigur că nu mă așteptam la altceva în ceea ce-i privește. Votul PNL, însă, m-a surprins neplăcut. În loc ca liberalii să apere familia, valoarea societății noastre, au preferat să condamne spre destrămare și desfrâu. Conservatorii UDMR se pare că și-au pierdut și ei busola. Personal sunt pentru educația sexuală, dar făcută la o vârstă potrivită, de persoane cu pregătire necesară, iar nu la întâmplare, de unii considerați neo-marxiști, care să ne expună copii la o vârstă fragedă opiniilor lor, care contrazic valorile și principiile majorității românilor, care se mai și declară creștini. Trist este că PNL-ul a ajuns mai mult un satelit al USR-ului. Asta este, e treaba lor. Cât despre noi ceilalți, cred că trebuie să ne unim mai strâns în jurul valorilor care vrem să fie promovare în țara asta. Este nevoie ca românii să fie activi în viața publică nu doar în campania electorală, ci și astăzi, când ar trebui să ne ridicăm vocea împotriva acestor măsuri, care distrug valorile și principiile pe care această țară s-a întemeiat. Este timpul să ne unim și să spunem «ajunge!», atunci când se impun limite a fi trasate”, a transmis Adrian Cionca printr-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.