Viceprimarul Tabără, după incendiul din Piața 700: „Sper ca până la începutul...

Viceprimarul Tabără, după incendiul din Piața 700: „Sper ca până la începutul lunii martie să se creeze un spațiu amenajat provizoriu”

1
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Cosmin Tabără s-a aflat, luni dimineață, în mijlocul florarilor din Piața 700. Edilul a anunțat că începe repararea instalației electrice distruse de incendiul care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Astăzi, înainte de a ajunge la Primărie, am fost până în Piața 700 pentru a vedea dacă s-a intervenit în ajutorul vânzătorilor de flori după incendiul de vineri noapte.


În cursul zilei de ieri s-a făcut o evaluare de către cei de la SC Piețe SA, iar astăzi începe repararea părții electrice. Zilele acestea, se va anunța și o soluție pentru refacerea cupolei”, a transmis, luni, viceprimarul Cosmin Tabără.

Edilul a mai precizat că speră ca până la începutul lunii martie să se creeze un spațiu amenajat provizoriu, pentru a putea fi expuse florile și pentru a le asigura vânzătorilor condiții decente.

1 COMENTARIU

  1. Oameni buni, are de ce insista primaria ca ceasta piata sa mai functioneze in forma actuala??
    Ma refer la tot ce inseamna Piata 700 asa cum este acum !
    Adica e ceva mizerabil, primitiv, fara sustinere economica, fara producatori adevarati care sa vanda marfa lor, fara cumpratori, numai cu gunoaie, bisnitari de valuta, aurolaci si betivi pe la terase si prin statia de tramvai !
    La flori legea o fac cei cu coroanele; acestia au ocupat si spatiul verde din fata pietei, spre statia de taxi, acolo descarca crengile de brad, isi pun resturile dse la coroane, mizerie totala.
    Si bineinteles ca mil,itienii nu-i vad si nu le spun mimic vreo data. Trec zilnic pe acolo si vad zilnic acelasi mizerie de necrezut. Oras european ?!?!?!?! Ma cam indoiesc, scuazti va rog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.