Activități gratuite și cursuri online pentru copii, organizate de Institutul Francez

Activități gratuite și cursuri online pentru copii, organizate de Institutul Francez

0
DISTRIBUIȚI

Seria „Goûter philo”, inițiată de Institutul Francez în Luna Francofoniei, este dedicată copiilor, care, de multe ori, pun întrebări fundamentale, cu conotații filosofice, și încearcă să găsească răspuns la acestea.

În 31 martie, de la ora 18,30, invitata evenimentului va fi Mihaela Coșescu, autorul unor cărți pentru copii și organizator al unor ateliere de lectură pentru cei mici, unde poveștile sunt alternate cu joaca și muzica, având convingerea că dialogul cu copiii are un efect benefic asupra propriei creativități.

Tema întâlnirii de miercuri, care va avea loc pe Zoom, este fericirea iar Mihaela Coșescu le va citi copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani fragmente din cartea sa „Bicicleta fermecată”, după care va fi vizionat un filmuleț și se vor purta discuții despre ce poate însemna fericirea.

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate și rezervările se pot face prin acest formular.

Seria „Goûter philo” precede prima Noapte a filosofiei, care va avea loc la Timișoara, la sfârșitul lunii iunie.

Începând de săptămâna viitoare, cursurile de limba franceză pentru începători vor continua în mediul virtual, iar înscrierile se pot face AICI.


O nouă sesiune de cursuri online standard va începe la jumătatea lunii aprilie, informații suplimentare putând fi obținute AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.