Adrian Cionca: „Dominic Fritz demonstrează pe zi ce trece că este depășit...

Adrian Cionca: „Dominic Fritz demonstrează pe zi ce trece că este depășit de întreg contextul în care se află”

1
DISTRIBUIȚI

Prim-vicepreședintele PSD Timiș, Adrian Cionca, este de părere că Timișoara devine încet și sigur un oraș fără busolă.

„Dominic Fritz demonstrează pe zi ce trece că este depășit de întreg contextul în care se află. Primarul care nu semnează a devenit de ieri și primarul care se abține. Fritz rămâne doar cu postările pe Facebook și cu niște idei pe care le împărtășește cu aplomb, dar pe care le va pune în aplicare probabil când Bega va curge în sens invers”, a transmis Cionca.

Pesedistul spune că după șase luni de mandat, nu se constată vreo realizare și că din programul de guvernare locală cu care a câștigat voturile timișorenilor nu s-a concretizat nimic.

„Singurele chestiuni bifate sunt angajările consilierilor și a city managerului, toți fără experiență, numirea unui director la Colterm, oprirea abuzivă a unor proiecte, gestionarea carantinei care a lăsat mult de dorit și lista poate continua.


Domnule Fritz, Timișoara nu se conduce de pe Facebook, Timișoara are nevoie de un primar care iese din șablonul unui purtător de cuvânt, rol pe care îl îndepliniți cu succes, ținând cont că vorbiți mult și despre orice. Dacă nu ați înțeles încă, Timișoara are nevoie de acel primar, care nu se pierde în prea multe vorbe și ale cărui rezultate nu se lasă așteptate. Până în acest moment, sunteți departe de a fi acesta!”, este de părere Adrian Cionca.

Prim-vicepreședintele PSD Timiș mai consideră că, din păcate, prezența pe Facebook și figura jovială nu pot compensa rezolvarea concretă a problemelor orașului, cum ar fi cele legate de: poluare, lipsa parcărilor, infrastructura proastă, transportul execrabil etc.

„Timpul se scurge și în defavoarea dumneavoastră, dar în special a timișorenilor. Din păcate, fără asumare și soluții, eșecul nu va fi doar personal, ci și al celor care au propulsat artificial o persoană, evident depășită de situație. Ar fi trist ca un experiment eșuat să se răsfrângă negativ atât asupra orașului cu un potențial uriaș, cât și asupra timișorenilor, ale căror așteptări se pare că au fost nerealiste. P.S. Se pare că valoarea liderilor de la Timișoara este cunoscută și la București. Raed Arafat a demonstrat cu vârf și îndesat…”, a mai punctat Adrian Cionca.

1 COMENTARIU

  1. Bravos Domnule! CEA MAI BUNA ANALIZĂ de pina acum, pe acest subiect; mai cu seamă de la vreun politician local! Fără hate, ori ironii exagerate, dar întru totul adevărate! În locul lui Fritz, as printa-o și aș lipi-o pe birou, la VEDERE, ora de oră. Mi-aș face REEVALUAREA pornind de ea, de la aceasta epistolă! Punct cu punct! Inainte să fie prea târziu!
    Hai Dominic, arată că poți! Realizezi ca nu mai merge așa !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.