Aglomerație pe Autostrada Vestului, la nodul rutier de la Margina, pe sensul...

Aglomerație pe Autostrada Vestului, la nodul rutier de la Margina, pe sensul către Deva. Ce rute ocolitoare sunt recomandate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1909220318">

Este aglomerație pe autostrada A1 Deva-Nădlac, pe sensul către Deva, din cauza unor lucrări. O coloană de mașini s-a format pe nodul rutier Margina, județul Timiș.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, din cauza lucrărilor ce se efectuează pe DN 68A Margina-Coșevița, se circulă în condiții de aglomerație pe autostrada A1 Deva-Nădlac, pe sensul către Deva, înregistrându-se coloană de autoturisme de 2 kilometri la nordul rutier Margina, județul Timiș.

Pe DN 68A Margina – Coșevița, între kilometrii 38 – 53, județul Timiș, până la data de 15 aprilie 2021, se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, constând în înlocuirea structurilor rutiere afectate de valorile mari de trafic și de tonaj prin realizarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică.

Fiind un sector de drum tranzitat intens, sunt recomandate ca rute ocolitoare autostrada A1, nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nădlac sau Autostrada A1, nod rutier Simeria DN 66 – Hațeg – DN 68 Caransebeș – DN 6 Lugoj – A1.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.