Alfred Simonis: ”Domnilor Nica-Fritz-Nemeth, plecați acasă şi lăsați-i pe alții. A ajuns...

Alfred Simonis: ”Domnilor Nica-Fritz-Nemeth, plecați acasă şi lăsați-i pe alții. A ajuns să ne conducă Bucureştiul”

1
DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Timiș i-a atacat pe cei care conduc județul după decizia de prelungire a carantinei de către Raed Arafat după ce, ieri, CJSU nu a fost de acord cu continuarea blocadei.

”În urma cu două săptămâni, am apreciat curajul lui Dominic Fritz de a-şi asuma susținerea carantinării Timişoarei, pentru că specialiştii aşa au recomandat, deşi era evident că va pierde mediatic.


De asemnea, am condamnat ferm populismul lui Alin Nica, care s-a urcat pe un val fără să se gândeasca la consecințe, la lipsa de locuri de la Terapie Intensivă. Iar ieri, membrii tripletei Nica-Fritz-Nemeth au votat împotrivă sau s-au abținut când s-a pus problema prelungirii carantinei. Fie acum două săptămâni, fie acum, oamenii au fost prostiți. Industria Horeca e la capătul puterilor, iar Timişoara se face din nou de râs.”, a scris deputatul, în această seară, pe pagina sa de Facebook.

Alfred Simonis le-a transmis un mesaj celor care conduc județul și Timișoara: ”domnilor Nica-Fritz-Nemeth, plecați acasă şi lăsați-i pe alții! A ajuns să ne conducă Bucureştiul, e evident că nu înțelegeți şi nu sunteți în stare de nimic!”

 

1 COMENTARIU

  1. Dar tu Alfred ce cauti toata ziua la Bucuresti ? Ce ai facut tu pentru Timisoara vreodata? Sau daca tot stai numai la Bucurestiul tau iubit,spune tu Alfred ce ai facut pentru industria HORECA? O lege ceva…Sau scrii aici doar pentru a bea gratis o cafea sau pentru a manca,datorita unui comentariu pe Facebook ?Fa o lege mai piticule implicate,tu doar stii sa critici.Mergi la un spital sa vezi suferinta,dar fara masca.Sau voi politicienii aveti o aura protectoare in jurul vostru ?Fa ceva pentru Timisoara numai critica

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.