Alin Nica anunță că a făcut o înțelegere istorică cu Dominic Fritz...

Alin Nica anunță că a făcut o înțelegere istorică cu Dominic Fritz pe tema aeroportului Cioca

3
DISTRIBUIȚI

Liderul Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, susține că nu l-a atacat pe partenerul său de alianță, primarul Dominic Fritz, ci doar are o părere diferită în privința carantinării Timișoarei.

„Dacă ne susținem punctul de vedere în care credem, gata, e atac? Eu nu văd lucrurile chiar așa.


Chiar acum înainte de emisiunea dumneavoastră (n.r. – luni seara) am venit de la o întâlnire administrativă cu primarul Timișoarei. Nu înseamnă că dacă ne despart ideile sau punctele de vedere, gata, suntem dușmani. E o abordare un pic mai simplistă. Poate, mă rog, cei care ne urmăresc așa cred unii dintre ei. Dar eu cred că dacă suntem cu adevărat în slujba oamenilor trebuie să colaborăm administrativ, dar îmi voi spune punctul de vedere chiar dacă voi supăra colegi de partid sau de alianță sau nu mai vorbesc de opoziție. Dar important este să ne facem datoria așa cum trebuie”, a spus Nica la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Nica a anunțat că, ieri, a avut o întâlnire pe teme administrative cu Fritz, printre subiectele abordate fiind și aerodromul Cioca. Liderul administrației județene a precizat că CJT vrea să preia clădirile care sunt în proprietatea Primăriei Timișoara.

„Eu sper că acest lucru se va întâmpla în curând. Vom face o comisie de negociere și vom ajunge la un acord. Varianta ar fi cea propusă de primărie că trebuie să ajungem la un acord și nu am respins varianta lui Dominic, cea de a cumpăra sau de a transfera cu plată în urma evaluării acelor clădiri pentru că trebuie să ne pregătim și pentru Timișoara Capitală Culturală în 2023 și Cioca va fi o zonă pe care o vom folosi pentru diverse evenimente”, a spus Alin Nica.

3 COMENTARII

  1. Un lucru este clarifica…. daca fac festivale nu mai exista pista cretinilor cu avioane ce zboara printre casele din intravilanul Timisoarei si Dumbravita incalcand legile si normele in vigoare. Zona este incojurata de PUZ-uri de case si Dumbravita Cora. Nu cred ca oamenii vor cretionoizi cu avioane sa cada pe casele lor.

    Legea nr. 60/1991 se specifica foarte bine: Art. 5. – Organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice sunt interzise în imediata apropiere a gărilor, porturilor, aeroporturilor, staţiilor de metrou, spitalelor, obiectivelor militare, a unităţilor economice cu instalaţii, utilaje sau maşini cu grad ridicat de pericol în exploatare.

  2. Cretinoid esti tu cu tot neamul tau. In alta ordine de idei, pista e acolo cu mult timp inainte ca primarii sa aprobe PUZ-uri care incalca legea. In al doilea rand in afara de imbecilul care si-a facut casa fix in capatul pistei, care probabil esti fix tu, nu exista nici o alta cladire pe culoarul de decolare/aterizare ca sa se incalce legislatia in vigoare. Si daca oamenii nu vor avioane ca sa le pice peste case, sa nu fie cretini si sa isi faca case la Mosnita, la Sanandrei, la Sag, la Giarmata, la Dudesti si asa mai departe unde nu sunt piste de avioane de zeci de ani. Prostea ce esti!

    Sa vezi ce o sa se distreze oamenii cand o sa le bubuie muzica in cap weekend de weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.