Alin Nica, reacție sfidătoare la adresa conducerii PNL: „Credeți că o să-mi...

Alin Nica, reacție sfidătoare la adresa conducerii PNL: „Credeți că o să-mi ia boii de la căruță cineva de la București?”

4
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a criticat dur decizia șefului DSU, Raed Arafat, de a prelungi carantina în Timișoara și localitățile limitrofe, chiar dacă secretarul de stat face parte dintr-un guvern PNL.

„Eu nu am obiceiul de a-mi schimba declarațiile, le susțin în continuare, dar eu nu mă lupt cu guvernul României, ci apăr cetățenii județului Timiș. Nu am de gând să mă lupt cu nimeni atunci când lucrurile merg bine. Eu am luat poziția pe care am luat-o pentru a apăra drepturile cetățenilor care ne-au votat aici în județ.


Și e mai bine să fie o opoziție pozitivă decât una negativă, agresivă. Nu îndemn la nesupunere civică, am îndemnat tot timpul populația să respecte legile și rigorile impuse de autorități. Dar nu pot să nu constat că anumite lucruri nu funcționează. Mă lupt pentru a schimba aceste lucruri, consideră că de aceea am fost ales în această funcție. De aceea, cei de la guvern, dacă au decis să treacă peste CJSU și să impună această prelungire de trei zile fără a avea la bază devizia CJSU, așa cum scrie în lege, evident că a trebuit să reacționez și să cer explicații domnului Arafat”, a spus Alin Nica în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE.

Președinte interimar al PNL Timiș, Alin Nica nu crede că vorbele sale i-ar putea provoca probleme în interiorul partidului. „Credeți că o să-mi ia boii de la căruță cineva de la București? Nu am primit niciun astfel de mesaj. Nu m-a sunat niciun lider din PNL de la nivel central. Eu nu am niciun război de purtat cu nimeni, eu am de apărat cetățenii acestui județ, și pentru asta declar ceea ce am declarat, și n-o să-mi ia nimeni dreptul de a mă exprima liber și de a spune ceea ce gândesc”, a mai spus Nica.

4 COMENTARII

  1. N-am avea nicio problema daca te-ai plimba cu caruta prin judetul pe care-l pastoresti vremelnic. Tu insa ne sfidezi in jeepuri pe care -ti este scris numele-pe principiul „nu esti prost destul….” asa ca sper sa-ti ia cat mai multe dar mai ales sa ne lasi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.