Angajați ai unei firme de pază, suspecți în cazul crimei de pe...

Angajați ai unei firme de pază, suspecți în cazul crimei de pe bulevardul Dragalina din Timișoara UPDATE 3 Trei bărbați, reținuți

5
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Timiș au efectuat astăzi percheziții în Timișoara, Covaci și Giroc, în cazul persoanei fără adăpost ucise acum aproape o lună, pe bulevardul General Ion Dragalina din oraș.

În urma perchezițiilor, cinci suspecți au fost duși la audieri. Trei dintre cei cinci sunt angajați ai unei firme de pază care asigură paza la magazinele Profi. Din primele informații, victima a fost prinsă de mai multe ori furând din magazine, iar suspecții ar fi decis să-i aplice o corecție.

Vă reamintim că victima a fost înjunghiată de mai multe ori și a murit la spital, incidentul petrecându-se în seara zilei de 5 februarie, pe bulevardul Dragalina din Timișoara.

UPDATE Alexandru Cerna, cel care este considerat principalul suspect în cazul acestei crime, a fost adus la audieri.


Acesta nu a dorit să declare nimic în fața jurnaliștilor. Suspectul a petrecut doar câteva minute în Palatul Dicasterial, fiind apoi dus în arestul IPJ Timiș, cu ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

UPDATE 2 Un al doilea suspect, Vatamanu Flavius, a fost adus la audieri. Întrebat dacă a înjunghiat victima, acesta a spus „nu eu, colegul”, iar la întrebarea „ați vrut să-l pedepsiți pentru că fura?”, acesta a răspuns „nu. Nu noi”.

UPDATE 3 Și al treilea suspect, Apro Oliver, a fost adus la audieri.

UPDATE 4 Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore.

5 COMENTARII

  1. foarte bine au facut. politia si „justitia” stim foarte bine cum functioneaza. arest preventiv o zi, dupa care este eliberat individul si nu pateste nimic. ar trebui sa se intample mai des, dar nah… sa vedem si la politicieni ca patesc acelasi lucru. ai furat? pai sa-ti aduni sangele de pe asfalt, politicianule, nu sa stai ca iliescu la caldurica si inca pe bani publici. SANGELE PE ASFALT

  2. Da foarte bine au facut ca au omorat un om al strazi, ei baietii de oras crescuti sub aripa protectoare a maestrului Miki Boxeru seful suprem a lumii interlope din Timisoara si a politiei deasemenea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.