Apartamentul folosit de Boncu ca salon pentru consumul de droguri, confiscat...

Apartamentul folosit de Boncu ca salon pentru consumul de droguri, confiscat de Tribunalul Timiș. Fără ce a rămas Paul Ștefan

5
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a dispus pe lângă pedepsele din dosarul de trafic de cocaină al grupării Boncu și o serie de alte măsuri de confiscare. În cazul liderului interlop Lucian Boncu, care a fost condamnat la 12 ani și o lună de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, grup infracțional organizat, punerea locuinței la dispoziție pentru consumul de droguri și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului, instanța a dispus și confiscarea apartamentului de 98 de metri pătrați din Giroc, proprietate a părinților acestuia.


Vă reamintim că DIICOT a reușit să instaleze acolo o cameră de supraveghere, înregistrările arătând că locația era folosită ca un salon unde apropiații lui Boncu împreună cu acesta consumau droguri. În timpul audierilor, liderul interlop a recunoscut că a pus locuința la dispoziție pentru consumul de cocaină.

În cazul lui Paul Ștefan, care a fost condamnat la șapte ani de închisoare, fiind găsit vinovat de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc și cămătărie, Tribunalul Timiș a dispus confiscarea terenului de 5.200 metri pătrați, despre care DIICOT a susținut că a fost obținut în urma activităților de cămătărie. În timpul audierilor, Paul Ștefan a recunoscut săvârșirea infracțiunii de cămătărie, dar a susținut că terenul respectiv nu are nicio legătură cu activitățile ilegale. De asemenea, instanța a dispus ca de a Paul Ștefam să fie confiscată suma de 22.400 euro, obținuți din vânzarea a 280 de grame de cocaină. De la Oltean Marius s-a dispus confiscarea sumei de 127.350 lei, de la Alin Cionca, zis ”Becali” – 2.250 lei, de la Remus Banciu, zis ”Coco” – 4.500 lei, banii provenind din tranzacțiile cu droguri efectuate.

Pentru toți inculpații din dosar a fost menținut controlul judiciar.

 

5 COMENTARII

  1. Felicitări avocatului !!i a făcut o apărare demnă de reprezentație la circ cu el urangutanul in rolul principal !! Atât l a păcălit pana l a transformat in exemplu istoric ! A primit ce a meritat …multă vorba rezultat pe minus ! S au s a transformat in sfârșit in victima mult dorita !

  2. Așa da, o instanța adevărată care își face treaba până la capăt, felicitări magistraților, doar așa ne putem recâștiga încrederea în instantele de judecată cu acești magistrați adevărați

  3. Dacă cu ei se poate de ce nu se poate și cu mafia imobiliara, oare???? Pt ca au gulere albe mânjiți cu șpagă și mită la greu,….. Vrem dreptate și confiscarea milioanelor de euro de la evazioniști și șpăgari din primarie6

  4. Nevestele si concubinele cand urmeaza dupa ei?asteptam deja de ceva timp de cand se tot aduna datorile inapoi si nimic!toate au case pe numele lor cu bani din camatarii,toate fac de toate si politia nu dace nimic.Asta a lu boncu are ditaimai salonu in girocului,aia a lu paul are afaceri cu gradinite si fonduri europene,a lu fratesu face camatarie,a lu milosev are club de manele in complex,a lu nu stiu cui avea ceva salon de bronzat,a lu jak vinde cocaina.parintii lor?nu ia nimrni atitudine deloc???????stie tot orasul si politia doarme!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.