Aproape 225.000 de doze de vaccin Pfizer ajung luni în România. Vezi...

Aproape 225.000 de doze de vaccin Pfizer ajung luni în România. Vezi cum vor fi distribuite

0
DISTRIBUIȚI

Comitetul Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a anunțat că 224.640 de doze de vaccin Pfizer ajung luni în Româmia.

Potrivit unui comunicat al CNCAV, vaccinurile vor ajunge în România pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.


Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Acestea sunt transportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă.

Dozele vor fi distribuite centrelor regionale de depozitare. Astfel, 63.180 de doze vor ajunge la Centrul Național de Stocare București, 26.910 la Centrul Regional de Depozitare Brașov, 29.250 la Cluj, 25.740 la Constanța, 24.570 la Craiova, 29.250 la Iași și 25.740 de doze la Centrul Regional de Depozitare Timișoara.

CNCAV precizează că în centrele de vaccinare se vor utiliza atât doze recepționate de România în tranșa curentă, cât și în tranșele anterioare, pe baza solicitărilor transmise la Centrul Național și centrele regionale de depozitare, prin direcțiile de sănătate publică județene și cea a municipiului București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.