Asociația Look Inside strânge hrană pentru animalele din adăposturi. Cum te poți...

Asociația Look Inside strânge hrană pentru animalele din adăposturi. Cum te poți implica

0
DISTRIBUIȚI

„Lumea ar fi un loc mai bun dacă toţi oamenii ar iubi necondiţionat, aşa cum o fac câinii.” Acesta este motto-ul iubitorilor de animale care organizează joi ediția a treia a proiectului „Iubim și câinii vagabonzi”.

Evenimentul este unul de colectare de hrană pentru animalele din adăposturi, o campanie de mare succes în primele două ediții.

Campania ce urmează să aibă loc are ca scop strângerea de hrană pentru cățeii aflați în grija Asociației ALMA (All Life Matters Association) din Moldova Nouă.


După cum o definește și numele și pentru că orice viață contează, asociația nu are în grijă doar căței, ci și pisici, cai, vaci, oi și capre, animale salvate pentru a fi ocrotite și îngrijite, oferindu-le astfel o șansă la o viață nouă.

„Pentru că au în grijă aproximativ 130 de câini, dintre care aproape 50 sunt cu probleme de sănătate sau de comportament, ori puiuți, pentru că fac tot ceea ce le stă în putință să nu întoarcă spatele niciunui suflet abandonat care le iese în cale, pentru că toate eforturile de a menține bunăstarea câinilor (și a celorlalte animale) din adăpost sunt enorme din toate punctele de vedere (fizic, financiar, găsirea unor familii potrivite), ne-am gândit să ne unim cu voi, iubitorii de animale și să îi susținem pe ei de această dată. Pe toți cei care împărtășiți cu noi dragostea și grijă pentru animale, vă așteptăm joi, 18 martie, la sediul nostru de pe str. Zugrav Nedelcu nr. 9, între orele 19.00-21.00 (tel. 0734.199.916 -Dana), cu hrană uscată (granule) sau umedă, pentru adulți și juniori, sau poate un sac de granule pentru celelalte animăluțe (cai, oi, capre), fiecare după posibilități, pentru că oricât de puțin e binevenit. Dacă nu aveți timp să mergeți la cumpărături dar doriți totuși să participați la această campanie, puteți dona contravaloarea unui sac de mâncare în contul Asociației Look Inside (RO70 BTRL 0360 1205 7172 87XX) și ne vom ocupa noi de cumpărături”, au transmis reprezentanții Asociației Look Inside.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.