ASU Politehnica îşi poate îndeplini primul obiectiv sâmbătă. Dan Alexa vrea concentrare...

ASU Politehnica îşi poate îndeplini primul obiectiv sâmbătă. Dan Alexa vrea concentrare cu „lanterna” Pandurii: „Nu e câştigat dinainte”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

ASU Politehnica a avut parte de un început de an în Liga 2 fără eşec iar, coroborat cu parcursurile cu „piedici” ale majorităţii contracandidatelor, alb-violeţii visează frumos. Sâmbătă, printr-o victorie pe terenul ultimei clasate, Pandurii Tg. Jiu, elevii lui Dan Alexa pot să-şi asigure virtual prezenţa în play-off.

„E un meci cât un sezon, nu vreau să se creadă că e un meci câştigat dinainte, că e un meci uşor. Pandurii au arătat foarte bine la Aerostar, au problemele pe care le au, dar am înţeles că sunt pe cale să şi le rezolve. Au un prim 11 foarte bun, cu mulţi jucători străini, dar mergem să câştigăm.


Pentru noi e un meci decisiv. Am spus-o, cu 34 de puncte ne asigurăm prezenţa în play-off. Ar fi păcat ca după un sezon până în momentul acesta reuşit, să nu putem «închide» mai repede. Apoi stăm, ştiţi foarte bine că trebuia să jucăm cu Turnu Măgurele, şi în cele din urmă ne aşteaptă o deplasare foarte grea la Chiajna. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul chiar de sâmbătă”, a declarat Dan Alexa, „principalul” lui ASU Poli.

O altă veste bună din tabăra alb-violetă e că nu există probleme medicale. Scutaru, ieşit lovit din jocul cu Metaloglobus pe final, şi-a revenit fără probleme iar portarul Otto Hindrich, care a fost ieri prezent la amicalul naţionalei U19 de la Arad, s-a şi alăturat echipei în programul obişnuit. Absent în runda precedentă, Dorin Codrea e apt şi el după suspendarea pentru cumul de „galbene”. „Otto a revenit la echipă, face antrenament, este în lot pentru meciul de la Pandurii. Din fericire nu avem probleme de lot, avem tot lotul apt şi mergem încrezători la Târgu Jiu”, a conchis Alexa.

Partida Pandurii Tg. Jiu – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 11, în runda a 19-a a Ligii 2. Meciul nu e televizat, dar va fi transmis pe canalul de YouTube al clubului timişorean. Echipa lui Dan Alexa are 31 de puncte din 17 meciuri şi e pe 2, la egalitate cu liderul FCU Craiova. Gazdele gorjene pregătite de timişoreanul Călin Cojocare au doar opt puncte în 16 meciuri. Cele două s-au întâlnit în luna februarie (foto) într-un joc amical pe terenul 2 de la „Dan Păltinişanu”, tranşat de bănăţeni cu 5-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.