Atac armat într-un supermarket din Statele Unite. 10 morți, inclusiv un ofițer...

Atac armat într-un supermarket din Statele Unite. 10 morți, inclusiv un ofițer de poliție

1
DISTRIBUIȚI

O persoană înarmată a deschis focul într-un supermarket din Boulder, Colorado, luni, ucigând 10 persoane, inclusiv primul ofițer de poliție care a ajuns la fața locului, înainte ca suspectul să fie arestat. Acesta este al doilea atac mortal în SUA, într-o săptămână, relatează Reuters.

Poliția a anunțat câteva detalii imediate, dar nu a oferit niciun motiv pentru actul de violență, care a avut loc la un magazin alimentar din Boulder, un oraș din nord-centrul Colorado, la poalele Munților Stâncoși.

Sarah Moonshadow, în vârstă de 42 de ani, din Boulder, care se afla în magazin împreună cu fiul ei, Nicholas, a povestit scene din timpul atacului.

„Eram la casă, iar împușcăturile au început”, a declarat Moonshadow pentru Reuters.


„Și am spus: „Nicholas, la pământ!. Și Nicholas s-a aplecat. Și am început să ascultăm împușcăturile care se repetau… și am spus, «Nicholas, fugi».”

Moonshadow a spus că a încercat să meargă în ajutorul unei victime pe care a văzut-o întinsă pe trotuar chiar în afara magazinului, dar fiul ei a tras-o departe, spunându-i: „Trebuie să plecăm”. Femeia a plecat plângând, adăugând: „Nu puteam ajuta pe nimeni.”

Vărsarea de sânge a avut loc la mai puțin de o săptămână după atacul de marți 16 martie, soldat cu opt ​​decese, inclusiv șase femei asiatice, în zona Atlanta. Un tânăr de 21 de ani a fost acuzat de aceste crime.

Șeful poliției din Boulder, Maris Herold, a declarat că 10 persoane au murit în atac. Printre aceștia se afla polițistul în vârstă de 51 de ani Eric Talley, un veteran de 11 ani al forței de poliție Boulder, despre care a spus că este primul ofițer care a răspuns la împușcare. El a fost tatăl a șapte copii, potrivit tatălui său.

Poliția a declarat că atacatorul, care nu a fost numit, a fost rănit în urma incidentului, dar nu a dat alte detalii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.