Bătaie pe bani, într-o benzinărie. Una dintre femeile implicate, amendată și pentru...

Bătaie pe bani, într-o benzinărie. Una dintre femeile implicate, amendată și pentru că ar fi trebuit să fie în carantină

0
DISTRIBUIȚI

Amenzi usturătoare pentru doi bărbați și două femei în Arad, după ce s-au luat la bătaie într-o benzinărie. Deși trebuia să stea în carantină, proaspăt revenită din Marea Britanie, o femeie a participat la scandal.

Scandalul, anunțat miercuri, a avut loc lângă o stație de carburanți din orașul Arad.


Doi bărbați și două femei din Mehedinți, cu vârste cuprinse între 20 și 38 de ani, s-au luat la bătaie, din cauza unei neînțelegeri cu privire la o sumă de bani pe care unul dintre bărbați o datora celuilalt.

Când i-au verificat pe scandalagii, jandarmii au constatat că pe numele uneia dintre femei este emisă o alertă de coronavirus și figura în carantină la domiciliul declarat în județul Mehedinți, până în 5 martie inclusiv, deoarece s-a întors recent din Marea Britanie.

Jandarmii i-au sancționat pe cei implicați cu amenzi în valoare totală de 1.000 de lei, pentru provocare și participare la scandal, iar femeia care a plecat de acasă a primit o amendă de 1.000 lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare și a fost dusă la un centru de carantină unde va rămâne în următoarele 14 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.