Ben-Oni Ardelean despre războiul PNL – USR: „În momentul în care intri...

Ben-Oni Ardelean despre războiul PNL – USR: „În momentul în care intri în politică ori joci ori nu joci. Că mai înveți, dar înveți pe costul tău”

1
DISTRIBUIȚI

Întrebat joi seara la emisiunea PRESSALEET LIVE ce părere are despre războiul PNL-USR, deputatul liberal Ben-Oni Ardelean a declarat că nu crede că există un război.

„Eu cred că există anumite chestiuni în sfera publică ce trebuie foarte clar punctate și evidențiate. N-o să pot să fiu niciodată de acord cu un comportament al consilierei de la USR (n.r. – Ana Munteanu) nici nu știu cum o cheamă, nici nu mă interesează. Dar în momentul în care am văzut ce s-a întâmplat inclusiv eu am luat atitudine publică pentru că un astfel de comportament în sfera publică este este inacceptabil.


La un om politic mă uit și la gândirea politică și la poziția pe care o are, la acțiunile pe care le face, la evenimentele pe care le creează, la trendurile pe care le dă. Dar în primul rând mă uit la atitudinea și comportamentul din sfera publică pentru că acela definește modul lui de gândire. Iar în momentul în care văd un asemenea comportament îmi dau seama din ce zonă vine. Că domnișoara apoi a plâns, s-a smiorcăit, că nimeni nu le-a spus că nu e bine… Păi cine trebui să-I spună că nu e bine? În momentul în care intri în politică ori joci ori nu joci. Că mai înveți, dar înveți pe costul tău”, a spus deputatul Beni-Oni Ardelean.

Liberalul a mai spus că acest caz le face un deserviciu și pe plan local și național colegilor săi de alianță de la USR PLUS.

„Mă întreb cum au putut să aleagă astfel de oameni: un senator care declară nu știu câte facultăți și câte poziții în CV și se demonstrează că are 12 clase, un băiat deștept și devreme acasă îl pun șef la Colterm și demonstrează că a avut nu știu câte dosare penale înainte, o consilieră șefă la județ, care a fost secretară la PCR și lista poate continua”, a afirmat Ardelean.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.