Cararantina în Timișoara și cele patru comune, prelungită cu 72 de ore...

Cararantina în Timișoara și cele patru comune, prelungită cu 72 de ore prin ordin de la București

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-216694263">

Raed Arafat a decis prelungirea, pentru 72 de ore, a carantinei Timișoarei și a celor patru comune limitrofe după ce, ieri, CJSU Timiș nu a prelungit-o deoarece nu au fost două treimi din voturi. Iată comunicatul integral transmis de autorități:

Ca urmare a situației existente în perimetrul format din raza administrativ-teritorială a municipiului Timișoara și a comunelor limitrofe, unde rata de incidență este ridicată, iar în baza datelor furnizate de CNCCI, gradul de ocupare a paturilor COVID ATI în județul Timiș, a atins capacitatea maximă, în vederea limitării riscului ridicat de transmiterea a Coronavirusului SARS-CoV-2 printre comunitățile vizate, s-a stabilit prelungirea carantinei pentru încă 72 ore pentru ariile teritoriale din Județul Timiș, respectiv, municipiul Timișoara și comunele Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc, Dumbrăvița, cu aplicabilitate imediată din data de 22.03.2021, ora 00:00.

Această decizie a fost luată prin Ordin al Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, în urma consultării cu conducerea Ministerului Sănătății, dată fiind lipsa întrunirii numărului minim de voturi care să permită adoptarea unei hotărâri a CJSU Timiș în ceea ce privește măsurile necesar a fi aplicate în vederea limitării noului virus, în pofida recomandărilor furnizate de DSP, ale avizelor și recomandărilor INSP.

Precizăm faptul că această măsură are caracter temporar, ea fiind necesară până la găsirea unei soluții viabile la nivel județean sau național.

5 COMENTARII

    • Categoric ! Oamenii vor sa protesteze si cluburi si sa se intretina la sala iar acesti givernanti care Nu sunt nici macar romani si Nu cred in dumnezeu isi bat joc de in judet intreg…. E bine stout de toata lumea ca romanii se trag din ingeri, imunitatea found fata de numarul vizitelor la manastire ai Nu de Fritz spitz si her klaus wuhanjis si Arafat mancatorul de copii. La arme frati timisoareni! Olteania e cu voi ! Reprezentatnti horeca, ai cluburilor de noapte si salilor de fitnes sunt adrvaratii deschizatori de ochi si de drum! Ei ar trebui sa coordoneze pandemia!

  1. Timișoara va ramane inca 2 saptamani in carantina. Astazi sau maine se decide modificarea normelor de carantinare, in care va conta in mai mare masura situatia locurilor in spitale, iar cum la noi e plin…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.