Ripensia, meci nebun la Călăraşi. Roş-galbenii au remizat după ce răsturnaseră tabela

Ripensia, meci nebun la Călăraşi. Roş-galbenii au remizat după ce răsturnaseră tabela

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi (arhivă)

Ripensia a făcut un nou egal in eşalonul secund, al treilea la rând din trei in 2021. De această dată meciul a fost şi mai dramatic decât precedentele. Dunărea Călăraşi a condus cu 1-0, roş-galbenii au răsturnat scorul şi au condus cu 2-1, dar imediat gazdele au egalat pe final şi s-a incheiat 2-2.

După o primă parte echilibrată, in care „Ripi” a avut o ocazie uriaşă prin Sokovic, Dunărea lui Pustai a deschis scorul prin Cristi Puşcaş in finalul primei părţi, cu un şut din drop. „Ripi” a egalat in minutul 74, prin Sokovic din opt metri. Peste doar zece minute, acelaşi atacant sârb şi-a adus echipa in avantaj. Bucuria unei eventuale victorii a durat insă doar două minute.


Călăraşiul marcând pentru 2-2, tot prin Puşcaş.

Ripensia a acumulat 18 puncte din 16 meciuri şi ocupă acum locul 14. Călăraşiul rămâne in urma lui ASU Poli, pe 4, cu 28 puncte, din acelaşi număr de meciuri, dar golaveraj puţin mai slab.

Dunărea Călărași: Began – Sîrbu, Crișan, Lopez, Sălceanu – Pușcaș – Djuric (46, Tudoran), Sava (73, Ciucur), Cârstocea (81, V. Alexandru), Kanda (73, Calu) – Bud. Antrenor: Cristian Pustai.

Ripensia: Dobre – An. Macrițchii, Rogac (74, Coulibaly), Lalic, Gladun – V. Macrițchii, T. Călin – Piftor (74, M. Ene), Neagu (67, A. Popovici), Tudorache (68, Vasluian) – Sokovic (87, Golda). Antrenor: Cosmin Petruescu.

Următorul joc al roș-galbenilor va fi sâmbătă, 13 martie, de la ora 11, pe teren propriu cu Viitorul Pandurii (etapa 19 a Ligii 2).

UPDATE „A fost un meci frumos, spectaculos, patru goluri, ocazii de ambele părţi. Păcat că nu am reuşit să gestionăm finalurile de repriză. Una peste alta, am făcut o partidă bună. Pe un teren de unde se pleacă greu cu puncte. Rămânem cu satisfacţia unui joc bun în deplasare, dar şi cu dezamăgirea că nu am reuşit să terminăm învingători acest joc (…) Îi felicit pe băieţi pentru joc, pentru atitudine, consider că au intrat bine în partidă şi şi-au adus un aport la rezultatul înregistrat. Dacă-mi permiteţi o glumă: am visat frumos, ne-am visat în play-off. Pentru că toate partidele pe care le-am disputat au fost cu echipe din Top 6…”, a spus Cosmin Petruescu, antrenorul Ripensiei, după remiza de la Călăraşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.