Călăuză cu șapte turci în mașină, prinsă în flagrant de Poliția de...

Călăuză cu șapte turci în mașină, prinsă în flagrant de Poliția de Frontieră

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră de la sectorul Moravița au reușit prinderea în flagrant a unei călăuze. Vineri,, în jurul orei 16.30, o patrulă  a oprit pentru verificări, pe șoseaua dintre Gherman și Percosovo un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat.

În interiorul mașinii erau șapte bărbați, care nu aveau asupra lor documente de identitate.  După verificări, s-a stabilit că persoanele descoperite în autoturism sunt cetăţeni din Turcia, cu vârste cuprinse între 19 şi 47 de ani care doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei.


Acești au fost preluați după ce au trecut ilegal frontiera din Serbia de românul, în vârstă de 31 de ani, care trebuia să îi ajute pe cei șapte turci să ajungă din zona de frontieră în interiorul țării.

Șoferul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii trafic de migranţi, iar turcii pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

”În contextul celor de mai sus, recomandăm cetăţenilor să nu transporte persoane necunoscute în apropierea sau spre frontiera de stat, iar în situaţia în care le sunt solicitate astfel de servicii de transport, să anunţe echipajele Poliţiei de Frontieră, apelând numărul de telefon care funcţionează non-stop, 0219590”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.