Cătălin Drulă despre lotul cu probleme de pe Autostrada Vestului: „În sfârșit...

Cătălin Drulă despre lotul cu probleme de pe Autostrada Vestului: „În sfârșit am ajuns la o înțelegere cu constructorul”

2
DISTRIBUIȚI

Ministrul Transporturilor a spus astăzi, în privința lotului 2 din autostrada Lugoj – Deva, în zona cu tunelele urșilor, care de patru ani este în blocaj, că s-a ajuns la un acord pe acest lot cu fostul constructor.

„A fost o reziliere abuzivă în 2017.


Constructorul a câștigat anul trecut în instanță, a primit o decizie. Este singurul sector lipsă de pe autostrada A1 între Sibiu și Arad – Nădlac. Este o zonă lipsă de 9 km de autostradă și se ocolește pe drumul național alăturat. În sfârșit am ajuns la o înțelegere cu constructorul. Vom avea un constructor care să construiască acele tuneluri și o să avem o autostradă continuă de la Sibiu până la Bruxelles, dacă vreți”, a mai spus ministrul.

Întrebat în cât timp se va ajunge de la Sibiu la Bruxelles pe autostradă, Drulă a răspuns: „Lipsesc doar 9 km de autostradă. O să fiu sincer și realist, fiind vorba de două tuneluri la mijloc: mai devreme de patru ani nu va fi gata. Important este să fie gata peste patru ani, nu 10”.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Norvegia a aprobat construcția primul tunel pentru vapoare din lume, conceput pentru a ajuta navele să navigheze în zona mării Stadhavet, cu furtuni foarte puternice, anunță CNN. Anunțat pentru prima oară în urmă cu câțiva ani de către Administrația de coastă norvegiană, acest tunel lung de 1,7 km, cu o lățime de 36 de metri, va străpunge munții Stadhavet din nord-vestul Norvegiei. Construcția va costa circa 330 milioane dolari și va dura între trei și patru ani, urmând să înceapă în 2022. La noi 9 km de autostrada cu tunel pentru ursi dureaza tot 4 ani )))))))))))

  2. „„Lipsesc doar 9 km de autostradă. O să fiu sincer și realist, fiind vorba de două tuneluri la mijloc: mai devreme de patru ani nu va fi gata. Important este să fie gata peste patru ani, nu 10”.” – si cica sa avem incredere in oligofrenii astia sa puna restrictii sanatoase la cap. eu zic NU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.