Cătălin Tiuch: Dominic Fritz și Alin Nica sunt pe post de pompieri...

Cătălin Tiuch: Dominic Fritz și Alin Nica sunt pe post de pompieri de serviciu

0
DISTRIBUIȚI

Cătălin Tiuch, președintele Grupului de Acțiune Locală Timișoara, fost consilier județean și deputat din partea PSD, a declarat, miercuri seara, la emisiunea PRESSALERT LIVE, că i-a simțit pe Dominic Fritz și Alin Nica pe post de „pompieri de serviciu”.

„Ei vor trebui să înțeleagă că dacă nu se vor ocupa decât cu stinsul focurilor aprinse sau date de una sau de alta din direcții, de una sau alta de instituțiile din subordine cam atât vor face în patru ani de zile. Dacă nu vor avea un fir roșu ca să-l urmeze sau să și-l implementeze va fi foarte greu să facă ceva. Cu ochii specialistului, că am făcut atâtea campanii electorale, oamenii aceștia și la primărie și la județ au venit foarte bine pregătiți pe tot ce-și dorește populația.


Au avut campanii atipice, au avut campanii creând valuri emoționale și au știut să își aducă voturile și să câștige alegerile. De la câștigatul alegerilor și până la administrat, dacă îmi permiteți să citez un celebru om politic din Timișoara, la un moment dat a dat exemplul acesta cu Hannibal și fratele său la porțile Romei. Hannibal îl întreabă: cucerim Roma, dar ce facem cu ea apoi? Așa si ei. Au cucerit, sunt înăuntru, trebuie să găsească modalități să facă lucrurile altfel. De exemplu, la Primăria Timișoara am văzut zilele trecute că domnul primar Dominic Fritz a înființat noul centru de proiecte culturale. Eu sunt foarte curios care va fi persoana care îl va gestiona pentru că persoana aceea va defini sau nu modul în care se vor întâmpla lucrurile”, a declarat Cătălin Tiuch.

Președintele GAL Timișoara este de părere că Dominic Fritz și Alin Nica ar trebui să aprindă focuri, nu să le stingă.

„Să știți că dacă fiecare și-ar face treaba excelent pe felia lui fără să colaboreze unul cu celălalt, tot am merge înainte. Noi, ca județ, noi ca oraș. Dacă colaborează, e minunat. Dar măcar dacă pe bucățica lor își fac treaba extraordinar… Deocamdată sting focuri (n.r. – Dominic Fritz și Alin Nica). Ar trebui să aprindă focuri și să găsească tipul acesta de abordări, care sunt inovative”, a mai spus Cătălin Tiuch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.