Primarul Fritz despre zvonurile că ar fi vrut să-și dea demisia: „Informații...

Primarul Fritz despre zvonurile că ar fi vrut să-și dea demisia: „Informații false propagate probabil de unii care visează că o să revină în curând la butoane. Nu este cazul”

4
DISTRIBUIȚI

Pe fondul protestelor timișorenilor împotriva carantinei și a faptului că a pierdut din popularitate, primarul a fost întrebat, astăzi, dacă e adevărat că a vrut să demisioneze de două ori din funcție, în primele șase luni de mandat, așa cum se vehiculează în unele cercuri.

Dominic Fritz a răspuns că informațiile care au apărut în spațiul public sunt false.


„Presupun că aceste informații false au fost propagate de unii care visează că o să revină în curând la butoane. Nu este cazul. Eu sunt primarul Timișoarei, voi fi primarul Timișoarei, voi candida în 2024 să fiu în continuare primarul Timișoarei și sunt concentrat să fac ceea ce trebuie pentru ca acest oraș să își atingă tot potențialul în care cred cu toată tăria. Ăsta este focusul meu și nu m-am gândit în absolut nicio secundă în ultimele luni să renunț la această misiune, pentru că iau foarte mult în serios încrederea pe care am primit-o”, a declarat, astăzi, Dominic Fritz.

4 COMENTARII

  1. Ce vrajeala de popa de tara ai herr slitz !!!
    pleaca cainele de la macelarie ? never deci stai si tine de ciolan swab de kkt ce esti it-i faci neamul de ras

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.