Chefuri care încălcau restricțiile din pandemie, sparte de polițiștii în Timiș

Chefuri care încălcau restricțiile din pandemie, sparte de polițiștii în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă seara, prin apel la 112, că în localitatea timișeană Criciova are loc un eveniment privat care încalcă prevederile Legii 55/2020. Deplasați la fața locului, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Gavojdia au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o petrecere, în curtea imobilului aflându-se 16 persoane.


Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar persoanele participante au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 7.500 de lei.

Tot sâmbătă seara, în celălalt capăt al județului, la Comloșu Mare, polițiștii s-au sesizat din oficiu în privința unui eveniment similar. Astfel, în jurul orei 22.30, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare împreună cu polițiștii Secției 11 Sânnicolau Mare s-au deplasat la un imobil din localitatea Comloșu Mare unde oamenii legii au constatat că era în plină desfășurare o petrecere de cununie la care participau 41 de persoane, dintre care nouă minori. Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar 31 de participanți au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 15.500 de lei.

Autoritățile reamintesc faptul că în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.