Chestorul Petecel, cel care chefuia cu Nasleu, din nou la conducerea Poliției...

Chestorul Petecel, cel care chefuia cu Nasleu, din nou la conducerea Poliției Timiș. Unde a fost mutat comisarul șef Stoicănescu

3
DISTRIBUIȚI

Alin Petecel, care între timp a fost avansat de la comisar șef la chestor, s-a reîntors la comanda Poliției Timiș. Acesta a fost mutat din 1 iulie 2020 de către conducerea IGPR după o serie de scandaluri.

Mutarea lui Petecel a fost decisă de conducerea Poliției Române după scandalul dării afară de către Poliția Timiș a agentului Valer Kovacs, liderul de sindicat al filialei Timiș a Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, pe motiv că a scris pe Facebook despre problemele din inspectorat.


Ulterior, IGPR a infirmat decizia, iar Kovacs a rămas polițist. La vremea respectivă, agentul a acuzat că este vorba ”de pură răzbunare” din partea lui Petecel.

De asemenea, numele lui Petecel a apărut în scandalul grupării Boncu. În timp ce era în arest, Alin Huc l-a confundat pe Stoicănescu cu Petecel și l-a întrebat „Dar nu mă mai cunoști? Am fost împreună la chefuri cu Ionuț Nasleu, m-ai uitat?!”. De altfel, Petecel i-a avut ca invitați de onoare la ziua sa de naștere pe primarul Nicolae Robu și pe Ioan Nasleu.

Alin Petecel a fost mutat din Timiș chiar dacă a beneficiat de sprijinul Lilianei Oneț, prefectul de atunci al județului. După ce a fost trimis la Dolj, Alin Petecel a fost trimis la comanda IPJ Arad. Sprijinul politic s-a văzut în avansarea la gradul de chestor, deși acesta nu a avut nicio realizare profesională.

Comisarul șef Dan Stoicănescu, cel care a fost împuternicit la comanda Poliției Timiș și care era unul dintre adjuncți, a fost mutat interimar la comanda Brigăzii de combatere a crimei organizate Timișoara, așteptându-se documentele de numire oficială a acestuia.

3 COMENTARII

 1. Vad ca unora nu le convine prezenta la sefia IPJ Timis al lui Petecel ca vezi doamne nu stiu ce ziar scrie abureli despre anumite persoane,inainte de a arunca cu caca in ventilator nu luam in calcul ca oamenii beneficiaza de prezumtia de nevinovatie?…hai sa dam sentinte aici pe pressalert la ce pe dracu sa te mai duci in instanta,partea buna este ca judecatorii capabili nu inghit rechizitorii facute pe genunchi si nici presa imunda!!!

 2. Domnule Petecel aveți un tupeu incredibil, cum puteți să fiți șeful politiei când dumitale făceai chefuri cu inculpații Nasleu și Robu…
  De aceea se întâmplă multe în Timișoara și de aceea interlopi și evazioniști au trecere la unii polițiști…
  Acum văd cetățenii de ce ei nu sunt egali în fața legii față de alții…..
  Oare sistemul poate fi atât de corupt să lase în fruntea politiei un asemenea individ, cu un trecut dubios.
  Poate vom vedea și ziua când vor răspunde și acești capi de politie care fac și desfac toate în oraș.
  Poate și sunt sigur că sunt și procurori care au sânge în instalație și vor pune piciorul în prag.
  Domnule Petecel de ce nu zici de frăția cu fostul procuror Românul, fostul mare șef care se pare că și pană în ziua de azi are influenta în parchet, zic unele guri,,, rele,,,
  Suntem foarte afectați ca și cetățeni să vedem în 2021 asemenea polițiști făcuți chestori la apelul de seară și puși în funcții …!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.