Consultații și operații oftalmologice gratuite cu trimitere de la medicul de familie,...

Consultații și operații oftalmologice gratuite cu trimitere de la medicul de familie, la Spitalul Militar Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Cabinetul de Oftalmologie al Spitalului Militar Timișoara dispune de aparatură medicală și tehnologii de ultimă generație.

Experiența echipei medicale formată din medicii oftalmologi dr. Becheru Nicolae medic primar oftalmolog și dr. Jianu Silviana, medic primar oftalmolog, doctor în medicină, ajutați de asistentele medicale Lăscuș Ecaterina Maria, Haisiuc Loredana Iulia și Buzatu Iuliana la serviciul spitalizare de zi, permit un diagnostic corect și o mare precizie a intervențiilor chirurgicale efectuate.

„Misiunea noastră este de a ajuta pacienții să aibă o vedere cât mai bună. În acest sens oferim servicii complete de prevenire, identificare și tratare a bolilor care afectează vederea”, au transmis reprezentanții Spitalului Militar din Timișoara.

Cabinetul de Oftalmologie este dotat cu aparatură modernă: biomicroscop dotat cu aplanotonometru, lentile diverse pentru examinarea complexă a fundului de ochi și pentru gonioscopie, tonometru I-Care (ce permite evaluarea tensiunii intraoculare și la copii, dar și la pacienții cu nistagmus), oftalmoscop Heine, exoftalmometru Hertel pentru evaluarea exoftalmiilor și supravegherea bolii Basedow, ecograf ocular și planșe pentru evaluarea simțului cromatic.

Astfel, în cadrul cabinetului se pot efectua cele mai performante consultaţii de specialitate pentru: refracție + corecție ochelari, investigarea simțului cromatic, biomicroscopie (examenul corneei, conjunctivei și a cristalinului), gonioscopie, tonometrie, examenul fundului de ochi (cu oftalmoscop sau la biomicroscop, cu lentile variate), ecografie oculară, biometrie, UBM (biomicroscopie ultrasonică), tomografie în coerență optica, exoftalmometrie Hertel, sondajul căilor lacrimale.

De asemenea, în cadrul spitalului, dr. Becheru Nicolae cu o experiență profesională de peste 32 de ani efectuează următoarele intervenții chirurgicale: operații de cataractă (prin facoemulsificare cu implant de cristalin artificial foldabil mono-multifocal), intervenții chirurgicale de pol anterior,  glaucom, strabism, pterigion, ectropion, entropion, dezobstrucția canalelor lacrimale etc.

Pentru realizarea acestora spitalul are la dispoziție aparatură performantă, astfel: microscop operator, ecograf biometrie oculară (A,B), combină oftalmologică, oftalmoscop și două aparate pentru sterilizare sub presiune.

„Serviciile noastre se îndreaptă atât către asigurații CASAOPSNAJ cât și către asigurații CNAS.


Pacienții se pot adresa cu bilet de trimitere de la medicul de familie/medic specialist sau în situații de urgență, având asupra lor cartea de identitate și cardul de sănătate. Programările la Cabinetul de oftalmologie se pot face la numărul de telefon: 0770.608.397”, au mai transmis reprezentanții Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.