Corpul de Control al ministrului de Interne, verificări la Prefectura Timiș, IJJ...

Corpul de Control al ministrului de Interne, verificări la Prefectura Timiș, IJJ Timiș și IPJ Timiș, după operațiunea „restaurantul”

7
DISTRIBUIȚI

Lucian Bode, ministrul de Interne, va trimite Corpul de Control la Prefectura Timiș, Inspectoratul Județean de Jandarmi și la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș. Totul a pornit de la o acțiune a consilierei locale USR PLUS Ana Munteanu, care a însoțit un echipaj de jandarmi la un control survenit în urma unui „flagrant” organizat de cunoscuți ai consilierei cu scopul de a dezvălui că nu se respectă restricțiile carantinei în restaurantul unui hotel din Timișoara.

Verificarea cerută de ministrul de Interne a fost confirmată de prefectul de Timiș.


„Urmează să se deplaseze corpul de control. Una este un ordin, alta este o sesizare. Pe toată perioada de carantinare, cât și înainte, am făcut în mod repetat adrese către organele de poliție și către Jandarmerie pentru a verifica sesizări venite din partea cetățenilor. Într-adevăr știu că s-a făcut o rezervare la acel restaurant pentru persoane care nu erau cazate la hotel. Am comunicat pe mai multe aspecte cu forțele de ordine, printre care și acel caz”, a spus prefectul Zoltan Nemeth.

Primarul Dominic Fritz a evitat să comenteze subiectul, cerând jurnaliștilor să amâne discuția pentru altă dată, „din respect pentru colegii doctori, să terminăm subiectul cu carantina”. „Nu am nimic de comentat, nu cunosc speța”, a fost singura reacție a edilului-șef.

7 COMENTARII

  1. Zolico ce făcuși, te ai învârtit de un dosar penal….
    Înainte ziceai că tu nu ști nimic, văd că acum încet îți amintești ceva, o participare la combinație, tu ști doar cum e cu bagatul degetului…

  2. „Într-adevăr știu că s-a făcut o rezervare la acel restaurant pentru persoane care NU ERAU CAZATE la hotel.”
    Este clar domnilor de la pnl?

  3. Nu vă mai votează nimeni, useriștilor…sunteți niște frustrați și dați în popor. Nu e destul de grea situația așa cum e….voi mai și vânați oameni. Vă vede Dumnezeu, măi nenorociților!

  4. ANA PAUKER RELOADED, luati de aici votantilor usere foarte inteligenti si frumosi si liberi.. s-a plictisit duduia sa plimbe borcanul cu ulei, creste singura copilul( protectia copiilor se autosesizeaza sper) si face TEATRU, la asta se pricepe.

    HAIDE FRITZZ fii baiat si tu odata, cere-i demisia public

  5. Friț de la USR, sifonărița asta mică de la USR, amândoi la primărie, vuiește tot netu’ de câteva zile încoace, da’ lui așa de mult îi pasă, că nici măcar nu s-a interesat despre ce e vorba ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.