Cu 21 de juriști depășiți de volumul mare de muncă, Primăria Timișoara...

Cu 21 de juriști depășiți de volumul mare de muncă, Primăria Timișoara cumpără servicii juridice pentru Colterm

1
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara are 21 de juriști, însă aceștia au mii de dosare și nu mai fac față volumului mare de muncă, spun reprezentanții instituției. În aceste condiții, consiliul local a aprobat în ședința de marți un proiect privind achiziționarea de servicii juridice.

Potrivit documentației, se dorește astfel securizarea patrimoniului COLTERM și aducerea lui în patrimoniul municipiului Timișoara acolo unde este cazul, precum și continuarea serviciului public de furnizare a agentului termic și analizarea bugetului orașului raportat la datoriile companiei de termoficare.

„În alte primării, la Cluj-Napoca, în mai multe sectoare la București se practică asta.


Noi considerăm că e nevoie de o echipă profesionistă pentru a ne ajuta să securizăm patrimoniul și a desface acest nod gordian care este situația la Colterm. Vă rog să votați. De aceea este și pe ordinea de zi suplimentară, ca să nu mai așteptăm două săptămâni să începem demersurile”, a spus, înainte de vot, primarul Dominic Fritz.

Proiectul a fost votat de către consilierii municipali, nu înainte ca Radu Țoancă de la PSD să spună că este prima și ultima dată când votează fără a vedea documentația.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.