Cum se aranjează concursul în administrația Fritz pentru un om cheie din...

Cum se aranjează concursul în administrația Fritz pentru un om cheie din vremea lui Nicolae Robu

11
DISTRIBUIȚI

Concursurile pentru ocuparea funcțiilor cheie din Primăria Timișoara continuă să fie astfel ”croite” să câștige cine trebuie, chiar dacă s-a schimbat conducerea administrație locale. Una dintre aceste funcții este cea de director executiv la Direcția Disciplina în construcții, autorizații, urbanism și statistică. Conform cerințelor afișate pe site-ul municipalității cei care doresc să ocupe această funcție trebuie să îndeplinească mai multe condiții, printre care vechimea în specialitatea studiilor minim 7 ani și studii universitare de licență absolvite cu diploma de licență sau echivalentă în domeniul inginerie civilă/ ingineria instalațiilor/ arhitectura/ urbanism.

Este ciudat că pentru a verifica autorizațiile de urbanism și disciplina în construcții te califici dacă ai absolvit ingineria instalațiilor.


Explicația este una simplă – această specialitate este trecută pe diploma de licență a Gabrielei Borcsi, cea care în timpul administrației Nicolae Robu a fost implicată în numeroase scandaluri. Aceasta a semnat, în mod ilegal, autorizațiile de construire pentru patru vile care erau deja construite fără nicio aprobare pe o zonă verde și a fost implicată în scandalul autorizațiilor pentru casele copiilor fostului primar Robu.

Interesant este și că din comisia de concurs face parte, printre alții, Doina Purdea, șef Birou Banca de date urbane din Primăria Timișoara, nimeni alta decât nașa copilului Gabrielei Borcsi. Concursul este programat pentru 30 martie.

11 COMENTARII

 1. Acolo in Urbanismul din Primaria Timisoara famiglia e mare. Nasa Purdea, frate-su, fina Borcsi. Astia conduc de fapt urbanismul. Pacaliciul de Fritz e de decor acolo

 2. Fritz nu este bine ce faci, cetățenii au votat schimbarea și perpetuarea practicilor vechi prin oamenii care au sprijinit mafia imobiliara.
  Fritz cred că deja clachezi și pălăria este prea mare pt tine.
  Dacă continui așa dragă Fritz atunci cred că tu ai abuzat de încrederea noastră și fraierit nemțește

 3. Domnule primar Fritz nu te încrede prea tare în forțele tale deoarece tu nu ai câștigat primăria cu calitățile tale, votul primit a fost de fapt un vot împotriva lui Robu Nicolae și a mafiei imobiliare.
  Așa că te rugăm dacă ai fost ales primar să demonstrezi că nu ești ca și Robu Nicolae.
  Nu vrem să îl plângem pe Robu și să îi dăm dreptate lui Robu că de fapt tu ești nu alt om și nu cel din campanie.
  Vrem să faci doar ce ai promis în campania electorală și să fi ceea ce ai zis că ești, corect și drept

 4. Domnule primar Fritz nu se poate să fie adevărat, trebuie să ieșiți de urgență pe media și să dezmințiti tot, nu poate fi adevărat.
  Dacă este adevărat atunci eu cred că aveți o problemă de integritate morală.
  Ne întrebam la ce nivel au ajuns politica în Germania dacă un neamț poată să mintă în acest hal în campanie și să facă cu totul altceva la putere?????

 5. Dacă este adevărat atunci primarul Fritz trebuie de urgență să își dea demisia și să se autodenunte la DNA pt înșelarea cetățenilor pt bună credință de care nu dă dovadă și pt minciună grosolană.
  Un primar de origine germană să mintă în acest fel este de neconceput și ar trebui să plece…
  Acest primar dacă face așa ceva atunci noi toți cetățenii am foști înșelați rău de tot, am fost înșelați de acest neamt cu bună știință.
  Domnule primar sper să nu fie adevărat.
  Noi toți cetățeni ne bazăm că nu poate fi adevărat.

 6. Dacă Fritz primarul ajunge să lucreze cu oamenii de încredere a lui Robu Nicolae atunci a ajuns rău și de fapt noi catatenii am fost mințiți la grupa mare.
  Să mintă neamțul în acest hal este de noaptea mintii
  Poate își revine și se trezește

 7. Mafia din primărie rezistă, este ceva de neimaginat.
  Aceasta mafie imobiliara din cadrul primăriei a făcut doar smecherii și Fritz ii acceptă, ba mai mult le dă și crezare.
  Alooooo primare, a urlat Boța de 10 ani că această mafie distruge Timișoara și tu ce faci?????
  Dacă nu era ziaristul domnul Boța să scoată la lumina mafia imobiliara cu Robu Nicolae în frunte tu azi nu ajungeai primar.
  Păi cetățeni au votat schimbarea și amplificarea mafiei imobiliare din primărie domnule primar.
  Păi tu îți bați joc de noi toți, inclusiv de acest ziarist care se luptă cu ei de ani întregi….
  Fritz primarul să revină cu picioarele pe pământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.