Curtea de Apel Timișoara, decizie în dosarul mitraliera al interlopului Paul Ștefan

Curtea de Apel Timișoara, decizie în dosarul mitraliera al interlopului Paul Ștefan

1
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat, astăzi, asupra contestațiilor făcute în dosarul DIICOT de interlopii Paul Ștefan și Dacian Truică în dosarul operațiunii mitraliera. Vă reamintim că DIICOT a cerut arestarea celor doi după ce ofițerii de la ”Crimă Organizată” au început o ancheta în urma informațiilor că Paul Ștefan vrea să obțină reducerea pedepsei în dosarul de trafic de cocaină al grupării Boncu printr-un denunț regizat.

Anchetatorii au stabilit că Ștefan a reușit să găsească cu ajutorul unui intermediar un ”iepure” care pentru 2.500 de euro și avocat plătit a fost de acord să ducă în mașina sa o mitralieră cu amortizor, care a fost adusă de Truică.


Truică a și recunoscut, în fața Tribunalului Timiș, că el a adus arma de asalt. Ulterior, Paul Ștefan a făcut un denunț la Serviciul arme din cadrul Poliției Arad, iar arma a fost găsită în urma percheziției. La audieri, ”iepurele” a povestit întreaga manevră.

Tribunalul Timiș a decis arestarea lui Ștefan și Truică, dar aceștia au făcut contestație. Paul Ștefan s-a apărat susținând că el a cumpărat doar informația și nu știa nimic despre restul manevrelor. După ce ieri Curtea de Apel Timișoara a amânat pronunțarea asupra celor două contestații, astăzi le-a respins, cei doi rămânând pentru 30 de zile în arest.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.