Curtea de Conturi, control la Piețe SA Timișoara după dezvăluirile PRESSALERT.ro

Curtea de Conturi, control la Piețe SA Timișoara după dezvăluirile PRESSALERT.ro

3
DISTRIBUIȚI

Curtea de Conturi a început de astăzi un control la SC Piețe SA, societate în care unic acționar este Consiliul Local Timișoara. ”Au venit auditorii de la Curtea de Conturi și ne-au anunțat că vor sta o lună de zile.


Se vor verifica plățile făcute, încasările din ultimii ani”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Liviu Cocean, directorul interimar al societății.

Controlul vine la scurt timp după ce PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că angajați ai societății au fost folosiți pentru a face lucrările la proprietăți ale fostului director Ioan Nasleu și că din banii companiei publice s-au făcut cumpărături atât pentru prietenul de chefuri al interlopilo din gruparea Boncu, cât și pentru fostul director economic, Petre Ulucian, care săptămâna trecută și-a dat demisia din funcție invocând motive medicale.

Auditul Curții de Conturi va viza activitatea de la Piețe SA din ultimii trei ani.

3 COMENTARII

  1. Controlul îl face degeaba, câte controale a prezentat domnul Boța făcute de Curtea de Conturi și nu sa întâmplat nimic, procurorii dorm sau ei nu fac nimic mai departe????
    Parcă ultimul control a fost la primărie și cu tot că ei au confirmat tot ce zicea ziaristul, nu sa intamplat nimic, vezi și speță Calea Urseni, pământul furat de la Horticola?????
    Dacă nu se întâmplă nimic nu înțeleg de ce mai fac control.
    Procurorii când vor avea intenția să facă percheziții la Piețe și Primărie, poate după ce vor dispărea toate probele….

  2. in primarie Robu a anagajat si borfasi, prieteni ai interlopilor sa mai primeasca si ei saracutii ceva bani din bugetul public! Din proiectul esuat pentru modernizarea pietei Badea Cartan, Nasleu si Robu au cheltui banii pentru campania electorala. Culita arunca zeci de mii de euro pe catarge pentru tatucul sau iar Kristof dormea cat era platit gras din banul public. Asta a fost Republica fantastica robuliana

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.