Debut bun la EURO 2021: Timişorenii de la naţionala U21, integralişti în...

Debut bun la EURO 2021: Timişorenii de la naţionala U21, integralişti în remiza cu Ţările de Jos

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frf.ro

Naţionala României de tineret a avut parte de o partidă reuşită la debutul în Campionatul European din Ungaria şi Slovenia. Ambii timişoreni selecţionaţi de Adrian Mutu au fost titulari în remiza, scor 1-1, cu reprezentativa Ţărilor de Jos. Mai mult, Marius Marin, fostul jucător al Politehnicii, a purtat banderola de căpitan a „tricolorilor mici”.

În celălalt joc din grupa A, gazda Ungaria a fost învinsă, scor 0-3, de Germania.

Pe Bozsik Arena, din Budapesta, reprezentativa tricoloră a fost condusă din minutul 16, după ce Schuurs a înscris cu capul din mijlocul careului.


Reacţia României, semifinalistă la ediţia precedentă din Italia, a fost foarte bună, iar patru minute mai târziu Andrei Ciobanu a înscris cu o execuţie la vinclu din lovitură liberă.

Timişoreni Denis Haruţ (FCSB) şi Marius Marin (Pisa, Serie B Italia) au jucat tot meciul. Cel din urmă a încasat un cartonaş galben pe finalul primei părţi şi a fost o piesă importantă în linia mediană a naţionalei U21, care a încheiat partida cu mai multe acţiuni ofensive.

Sâmbătă, echipa României dă piept cu Ungaria iar meciul cu Germania e programat pe 30 martie. Primele două clasate avansează în faza următoare a competiţiei.

ROMÂNIA U21: 1. A. Vlad – 16. Haruț, 4. Al. Pașcanu, 13. D. Ciobotariu, 2. R. Boboc – 11. A. Ciobanu, 8. M. Marin (Cpt), 22. Olaru – 10. Moruțan (18. Itu, 88), 9. Ganea (21. Ad. Petre, 80), 20. Mățan (14. Oaidă, 72).
Selecționer: Adrian Mutu
Rezerve:
12. Aioani, 23. Eșanu, 3. Opruț, 5. Drăgușin, 6. Dulca, 7. Cîmpanu, 14. Oaidă, 15. Chindriș, 17. Oct. Popescu, 18. Itu, 19. Vlădoiu, 21. Ad. Petre

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.