Decizia Tribunalului Timiș la solicitările DIICOT de arestare preventivă în dosarul mitralierei...

Decizia Tribunalului Timiș la solicitările DIICOT de arestare preventivă în dosarul mitralierei ”plantate” pentru interlopul Paul Ștefan

2
DISTRIBUIȚI

DIICOT Timișoara a solicitat, astăzi, Tribunalului Timiș arestarea preventivă pentru doi inculpați în dosarul în care se investighează modul în care Paul Ștefan a încercat să-și obțină reducerea pedepsei în dosarul de trafic de cocaină al grupării Boncu printr-un denunț aranjat după ce un arădean a fost convins, după ce a fost plătit, să i se ”planteze” o amă automată cu amortizor.

Procurorii au cerut arestarea preventivă pentru doi dintre cei trei reținuți – Paul Ștefan și Truică Dacian, cel care a făcut rost de arma de asalt care i-a fost dată arădeanului.


În timpul audierilor de la instanță, Truică a recunoscut că el a dat arma calibru 7, 62 mm, susținând însă că a găsit-o pe câmp și că nu știe care era planul cu aceasta după ce a predat-o. Paul Ștefan și-a menținut declarația inițială că a dat bani pentru o informație, nu că ar fi regizat întreaga poveste. Avocații celor doi inculpați au susținut că DIICOT nu ar fi fost competent să instrumenteze acest dosar, variantă respinsă de procurorul de ședință care a invocat prevederile care permiteau procurorilor anti-mafia să lucreze în acest caz.

Tribunalul Timiș a decis arestarea preventivă a celor doi inculpați, imediat avocații acestora declarând contestații, care urmează să fie judecate de Curtea de Apel Timișoara.

2 COMENTARII

  1. de ce nu i legati odata pe toti????fratele lu asta e sefu de la paza de la sbk nare nici o treaba!!!!!le vinde si la aia niste coca???? PUSCARIE TERORISTILOR!!!! abia astetam sa va cocosam nevestele sa vedeti si voi cum e si cum sau simtit si alti!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.