Deciziile Inspectoratului Școlar Timiș după ce carantina nu a fost prelungită în...

Deciziile Inspectoratului Școlar Timiș după ce carantina nu a fost prelungită în Timișoara. Cum vor învăța elevii și ce se întâmplă cu simularea bacalaureatului

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-832735204">

Inspectoratului Școlar Timiș a decis, astăzi, după ce aseară s-a decis ca să nu mai fie prelungită carantinarea în Timișoara și comunele limitrofe cum vor fi organizate cursurile.

În toate localitățiil unde este o rată de infectare mai mare de 6 la mia de locuitori se vor suspenda cursurile față în față pentru o perioada de 14 zile începând cu 22 martie 2021, activitățile didactice urmând să se desfășoare on line.

De asemenea, s-a decis ca desfășurarea simulării examenului de bacalaureat  pentru liceele din Timișoara, Giroc și Lovrin se amână pentru perioada 12-16 aprilie 2021.

2 COMENTARII

  1. Gradinitele de stat inchise- Gradinitele particulare deschise ??? Asta cum suna ca si stire de ce este aceasta diferenta. La privat nu intra virusul nu are voie sau ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.