Deputatul Ben-Oni Ardelean despre restricțiile pandemice: e nevoie de proceduri, nu de...

Deputatul Ben-Oni Ardelean despre restricțiile pandemice: e nevoie de proceduri, nu de blocarea economiei și a vieții oamenilor

1
DISTRIBUIȚI

A avut COVID-19, știe ce înseamnă boala, dar totuși se opune carantinei. Deputatul liberal Ben-Oni Ardelean a declarat, joi seara, la emisiunea PRESSALEET LIVE, că încă de la începutul pandemiei a spus: „nu blocați economia, nu blocați viața socială, nu blocați viața normală a oamenilor, dar creați proceduri, pentru că fără proceduri vom ajunge în cap”.

Parlamentarul de la PNL a reamintit că nu a fost de acord nici anul trecut cu „lockdown”-ul prin care au trecut românii.

„Normal că zona medicală va striga «izolați-i, izolați-i, izolați-i, blocați totul ca să blocăm focare și să vedem cum îi putem trata», dar tu pe de cealaltă parte ai blocat economia, ai dus totul în cap și atunci e normal să vii cu o gândire liberală și să spui: creați proceduri, adică haideți să vedem care sunt măsurile de protecție, care sunt traseele pe care le putem folosi, haideți să vedem care sunt lucrurile pe care fiecare individ personal poate să le facă să-I protejeze pe ceilalți.


Nu pot să fiu mulțumit că astăzi se cere să faci un centru de vaccinare, să ai antecameră cu doi asistenți, să ai trei imprimante, să ai cameră post-vaccinare, când eu văd că în alte țări se face drive trough și ai vaccinări pe minut cu mașinile care stau la rând”, a afirmat Ben-Oni Ardelean.

În același timp, premierul Florin Câțu a atras atenția că există parlamentari care transmit mesaje ce descurajează lupta împotriva coronavirusului.

Ardelean a spus că a discutat această chestiune cu colegii liberali din Guvernul României. Deputatul spune că ar trebui luate în calcul procedurile propuse recent de președintele CJT, Alin Nica.

1 COMENTARIU

  1. „e nevoie de proceduri”, zice membrul unui guvern criminal care aplica aceleasi restrictii aberante de mai mult de un an de zile. muriti in chinuri de foc, ba, criminali nenorociti ce sunteti! sa crezi orice spune vreun politician vreodata e dovada de retard psihic. politicienii sunt criminali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.