Dominic Fritz: „Nu vreau să comentez războiul dintre PNL local și Guvernul...

Dominic Fritz: „Nu vreau să comentez războiul dintre PNL local și Guvernul României”

6
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei consideră că măsura carantinei a avut efect, în ciuda numeroaselor nemulțumiri, și insistă pentru nepolitizarea pandemiei.

„Ritmul creșterii ratei de infectare a încetinit, iar dacă măsurile vor fi respectate în continuare ritmul de creștere va scădea, urmând și o scădere a ratei de infectare. Aceste măsuri nu sunt o pedeapsă pentru Timișoara, ci vin în ajutorul timișorenilor care lucrează în sistemul sanitar, a tuturor timișorenilor care sunt sau vor fi pacienți COVID.


Suntem la limită în ceea ce privește capacitățile noastre sanitare, iar această carantină este din păcate necesară pentru a preveni un colaps al sistemului sanitar. Eu sunt și de acord cu ministrul Sănătății, că avem nevoie de o modificare a algoritmului de carantinare. Regulile nu sunt transparente și sunt ușor de politizat. Cred că măsurile și procesul de decizie trebuie să fie clare, logice și predictibile. Nu vreau să comentez războiul dintre PNL local și Guvernul României, dar sper că nu va afecta buna colaborare care există acum între Timișoara, Timiș și guvern. Din punctul meu de vedere Timișoara și Timișul nu au avut niciodată un sprijin mai bun pentru proiectele de dezvoltare”, a spus astăzi Dominic Fritz.

Acesta este de părere că singura cale de a ieși din acest impas este o campanie de vaccinare cât mai eficientă. „În Timișoara vor funcționa toate centrele de vaccinare deschise de primărie, și cu dozele noi vom deschide 20 de fluxuri în plus față de cele existente”, a mai spus Fritz, care a precizat că în total vor fi 48 de fluxuri în cele opt centre de vaccinare deschise de Primăria Timișoara.

6 COMENTARII

  1. Iar ne-au umplut de RIDICOL AUTORITĂȚILE LOCALE în fața României întregi, Bravo băieți
    Politruci liberali iresponsabili, convertiți peste noapte în mari experti pandemici și strategii de Sănătate Publică.
    VACCINAREA ACCELERATĂ, este de dorit, insa NU SUNT masuri cu efect IMEDIAT!! ptr stoparea răspândirii infectarilor! Nica ABEREAZĂ la foc continuu, pretinzând ca are soluții, care de fapt sunt doar în capul lui, un AIURIT IRESPONSABIL!

    • doctore, pentru efectele secundare pe termen lung ale oricarui vaccin, mai ales de tipul arn mesager, iti pui gatul la bataie, ce zici? nu-l pui, nu-i asa? ca esti doar un mancator de rahat. „este de dorit”? taliomida era si ea de dorit? era, cum dracu’ sa nu fie?

    • Masurile lui Nica sunt d egenul „oamenii sa respecte regulile”, „prefectul sa ia masuri”, „primarul sa ia masuri”, „eu sunt disponibil la colaborare”, „sustin Horeca si salile de fitness, aceste motoare ale economiei Timisene!”
      A, si spitalul modular de 2 milioane de euro, care va fi gata in cateva luni… adica deodata cu pandemia 😀
      (la Iasi, spitalul modular se inunda la prima ploaie…)

  2. Am ajuns Vasluiul miticilior, ne critica toti, chiar asa ….Sunt sigur ca la Slatina Olt, Craiova etc, e o disciplina nemteasca. Mergi la ei primare, la cursuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.