Film nerecomandat minorilor sub 15 ani, fabricat la Timișoara: „În Șoaptă”

Film nerecomandat minorilor sub 15 ani, fabricat la Timișoara: „În Șoaptă”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-258992095">

Cea mai recentă producție cinematografică realizată de Timișoara Film Society, lungmetrajul „În Șoaptă”, abordează o temă tabu în societatea noastră, așa numitul „swinging“, care constă în practica deschisă a contactelor sexuale cu parteneri din afara cuplului.

„Povestea prezintă o serie de acțiuni tabu care au un efect psihologic diferit pentru fiecare dintre personajele protagoniste. Filmul are o durată de 100 de minute și este axat pe relația a două familii plictisite de rutina ce a intervenit între ei, care decid să aibe o relație deschisă și să facă schimb de parteneri, e despre așa numitul swingers. Personajul principal este construit ca o fire bipolară care ulterior deși își regretă acțiunile… le repetă. Suntem convinși că filmul va prinde la publicul tânăr și va fi aspru judecat de publicul matur. Ne asumăm acest fapt“, a transmis echipa Timișoara Film Society despe această realizare.

Noul film care a fost certificat de Centrul Național al Cinematografie drept nerecomandat celor sub 15 ani, a fost selectat în cadrul ediției din acest an a evenimentului „IPIFF 15: Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți“, la categoria „Cel mai bun Producător Independent al unul Film Artistic de Lungmetraj“, care va avea loc în luna aprilie în București, iar cei de la Timișoara Film Society își doresc ca premiera oficială a lungmetrajului să se desfășoare cu public, în momentul în care situația actuală va permite acest fapt.

Echipa Timișoara Film Society care a realizat acest lung metraj este alcătuită din Patricia Gavril, Oana Antonovici, Ionuț Iova, Răzvan Ciocoi, Lorena Lupu, Cristian Sekereș, Costa Tovarniszky, Oana-Maria Tudoran, și Nicolae Turcu, Bogdan Pătruică (producător), Alina Stăvărache și Raluca Sandu (scenariu), Narcis Constantinescu (regie), Simion Caragia (asistent regie), Diana Farca și Alisa Roteliuc (casting), Alexandru Ger, Ovidiu Roteliuc și Mario Farkaș (imagine), Seian Scorobete (muzică) și Atilla Lukinich (sunet).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.