Firma paravan care a cumpărat apartamentul secret a lui Nasleu, contract cu...

Firma paravan care a cumpărat apartamentul secret a lui Nasleu, contract cu Piețe SA în plină stare de urgență

0
DISTRIBUIȚI

Firmele liberalului Ionuț Gaiță, care au reușit ca în numia trei ani să încheie contracte din bani publici de peste 36 milioane lei, au făcut afaceri și cu Piețe SA, când compania municipalității era condusă de Ioan Nasleu. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că firma GTA Telecomunication SRL, unde asociat unic și administrator este soția liberalului, a cumpărat în decembrie 2018, un apartament cu trei camere în București cu 102.340 euro.


Ulterior, în februarie 2019, a fost semnat un act prin care Ioan Nasleu apare ca ”terț” beneficiar” și se precizează că, de fapt, banii de avans au fost dați de acesta, că va plăti ratele și că, la achitarea creditului bancar, fostului consilier personal al lui Robu i se va trece în proprietate apartamentul în maxim zece zile. La vremea respectivă, Gaiță declara ” Ce treabă să aibă Nasleu? Nu este nicio legătură între Nasleu și GTA Telecomunication. Ce poate să-mi ofere mie Nasleu?”.

Backup Technology SRL, firmă unde acționar este Ionuț Gaiță, a încheiat, în 9 august 2019, cu Piețe SA două contracte, ambele prin achiziție directă. Acestea aveau ca obiect furnizarea, instalarea, punerea în funcțiune a unor sistem de supraveghere video în Piețele 700 și Soarelui. Valoarea contractelor – 3,816 lei+TVA și 7.833 lei +TVA.

Cel mai mare contract a fost semnat de Piețe SA cu firma paravan care a cumpărat apartamentul secret din București – GTA Telecomunication SRL. În plină stare de urgență, firma condusă de Ioan Nasleu își dă seama că are o problemă la piața volantă de la Stadionul ”Dan Păltinișanu” și decide că este nevoie de instalarea unui sistem de supraveghere video. Se face o achiziție directă, iar firma aleasă este GTA Telecomunication. Valoarea contractului cu mult mai mare ca pentru restul piețelor – 40.961 lei+TVA. Termenul de implementare a proiectului a fost de 30 de zile.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.