Formația Allover susține un concert pe acoperișul Casei Tineretului din Timișoara

Formația Allover susține un concert pe acoperișul Casei Tineretului din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Adrian Danciu

Formația Allover va susține un concert live pe acoperișul Casei Tineretului, joi 4 martie, de la ora 17, evenimentul fiind inclus în cadrul unui nou proiect care poartă numele de „Here we art”.

Trupa care anul trecut și-a lansat albumul de debut It s Allover a avut parte de o serie de schimbare de planuri iscate de pandemia globală. Inițial, concertul de lansare al discului ar fi trebuit să se desfășoare în luna aprilie a anului trecut în defunctul club Capcana. Materialul discografic editat de trupa formată din Cătălina Ciortea (chitară bass, backing vocals), Luca Dragu (lead vocals, chitară), David Mihai Popa – DMP (baterie), Bogdan Potra (clape) şi Adam Suma (chitară) a apărut în luna septembrie, ocazie cu care tinerii au susținut o sesiune de autografe la librăria La Două Bufnițe și un recital în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Flight, desfășurat la Aerodromul Cioca.


Concertul oficial de lansare a discului de debut a fost programat mai apoi pentru luna octombrie, dar din cauza condițiilor pandemiei a fost din nou amânat.

Debutul formației ALLOVER s-a petrecut în luna aprilie a anului 2019 la Timișoara. Trupa a devenit cunoscută sub numele de All Friends Band, cu mai mulți ani în urmă, și a participat la evenimente importante din ţară. „Here we art” este un proiect nou, care dorește să aducă în prim-plan concerte, piese de teatru, dans, interviuri, dezbateri, desfășurate în spații diverse și non-conformiste.

„Sprijinim tinerii artiști și aducem viața culturală a Timișoarei, Capitala Culturii Europene în 2023, mai aproape de voi, live, pe Facebook și nu numai. Începând cu săptămâna aceasta, pe scena virtuală pe care o creăm între noi, puteți întâlni oamenii care fac din Timișoara orașul unic, așa cum este. Prima pe scenă va fi trupa A L L O V E R, live de pe acoperișul Casei Tineretului, joi, de la ora 17 pe Facebook. «Here we art» este un concept dezvoltat de FITT, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș și SZalt.stream“, spun inițiatorii acestui proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.