Fost comisar șef de la ”Crimă Organizată”, lobby pentru operațiunea mitraliera a...

Fost comisar șef de la ”Crimă Organizată”, lobby pentru operațiunea mitraliera a interlopului Paul Ștefan. Ce se pregătea în faza următoare

2
DISTRIBUIȚI

Operațiunea mitraliera a interlopului Paul Ștefan, care a încercat să obțină reducerea pedepsei din dosarul de trafic de cocaină al grupării conduse de Lucian Boncu prin găsirea, contra cost, a unui ”iepure” care să-și asume să fie cercetat în urma unui denunț penal, a avut parte de sprijinul unui fost polițist. Conform informațiilor obținute de PRESSALERT.ro, Paul Ștefan nu s-a dus direct la Poliția Arad ca să depună denunțul regizat, ci la Poliția Timiș. Pentru interlop a făcut lobby, un comisar șef pensionat de la Brigada de combatere a crimei organizate Timișoara, acesta susținând că știe pe cineva care are informații despre o armă deținută ilegal și vrea să depună denunț.


Legăturile de prietenie dintre Paul Ștefan și fostul polițist sunt de notorietate, aceștia fiind văzuți împreună la sala de sport sau în alte ocazii. Pentru că totul era în județul Arad – și arma automată și posesorul acesteia – Paul Ștefan a fost trimis să depună plângerea în județul vecin.

Ancheta polițiștilor de la ”Crimă Organizată” a scos la iveală faptul că se căutau noi doritori care, contra cost, să-și asume comiterea de infracțiuni pentru ca să se obțină reducerea pedepselor și în alte dosare penale. Într-o discuție interceptată, arădeanul Gheorghe Miloș, cel care a acceptat să-i fie ”plantată” mitraliera, a încercat să îl racoleze pe un cunoscut, expicându-i că ” niște băieți… tră să scadă niște pedepse.. ai înțeles? Fac 16.. da dă fapt ei îl cumpără, nu vor să deie pe nimeni în primire, n-au d-astea… și îl cumpără! Ai înțeles? De exemplu… îți dă ție 10 baxuri de țigări sau… cum i-o dat la ăsta o armă.. în pu… mea și te dau în primire. Ai înțeles? Ai avocat plătit și ai bani! … jumătate înainte, jumătate după. Na..și.. îți iei și tu o suspendare și asta e. Te alegi cu bani… mă înțelegi..? … și cu relații”. Pentru că omul a cerut timp de gândire, Miloș i-a cerut ”gândește-te repede că… oameni-s la fund… îi aia cu Boncu, cu Paul Ștefan, cu alții”.

2 COMENTARII

 1. Oare este băgat și marele șef Petecel???
  Tremură și Petecel, n-o fi el străin de astea, suntem siguri.

  Dacă Crimă Organizată,,,, ii apărea tot pe mafia tot organizata,,, tot era organizat….

  Și pe noi cine dracu ne mai apăra????

  În politie mai sunt cartite, cum sunt și la parchet, cum sunt și la judecătorie…

  Atenție mare la cei care trag cu urechea și cu 07,,,,,,

  Mai sunt și trebuie încet eliminați din sistem.

  Păi vedem clar de ce și cu ce protecție au rezistat….

  Așteptăm și arestarea lui Petecel, în curând poate dacă vor vorbi uniii….

  Șeful de la Crimă tot Organizată, fostul era în relații bune cu tot fost ul șef de parchet Românul….

  Ăsta explica multe…..

  Multe dosare clasate chiar și după plecarea lui din sistem????

  Milioanele de euro spun sau arată realitatea vremurilor trecute….

  • O gramada de ineptii in comentul tau de caca,iti place sa dai cu caca in ventilator de n-ai vazut doar ca te-ai umplut pana in creier ai toate informatiile astea la modul concret sau e doar o frustrare ostenita…o adunatura de acuzatori pe aceasta publicatie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.