Fritz: ”Sunt mai mulți care încearcă să extragă capital politic din acest...

Fritz: ”Sunt mai mulți care încearcă să extragă capital politic din acest moment dificil pentru Timișoara”

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz, a reacționat dur la atacul președintelui Consiliului Județean Timiș, liderul liberal Alin Nica care, după adoptarea deciziei de carantinare a Timișoarei și a localităților limitrofe, a susținut că ”a câștigat soluția minimului efort pentru administrația Timișoarei”.

”Nu sunt genul de politician care se ascunde în spatele unor comisii și comitete. Sunt acel gen care-și asumă hotărârile și urmările lor; cu orice risc politic.


Timișoara este municipiul cu cea mai mare rată de infectare în România. Fără măsuri mai restrictive mor oameni: doar azi noapte au mai murit 6. Și vor suferi și mai mulți. Medicii spun că noua tulpină se răspândește foarte repede și simptomele sunt mai severe, că spitalele sunt pline, că sunt din ce în ce mai mulți bolnavi care au nevoie de oxigen de înaltă concentrație. Situația e cea mai gravă de când a început pandemia. Dacă nu intervenim acum vom avea, din nou, un Paște departe de unii de alții”, a scris Fritz pe pagina sa de Facebook.

 Primarul Timișoarei a  avertizat că ”sunt mai mulți care încearcă să extragă capital politic din acest moment dificil pentru Timișoara. Îi avertizez să nu se joace cu viețile oamenilor și le cer să înceteze să transmită mesaje care ar putea duce la nerespectarea măsurilor recomandate unanim de medici și adoptate azi de CJSU. Iar nerespectarea acestor măsuri o vom plăti toți, fie într-o carantină de și mai lungă durată, fie în vieți omenești. Problema cea mai mare este că nimeni nu mai vorbește despre pandemie la vârful statului român. Distanța între ce este în strada, între discursul politic și ce se întâmplă în spitale nu a fost niciodată mai mare. Din păcate am văzut multe vieți pierdute din cauza unor jocuri politice de moment. Nu vreau să se întâmple același lucru în mandatul meu de primar al Timișoarei”/

3 COMENTARII

  1. Tunisia, ciocu mic, ai papat rahat când ai fost la primarie, acum ești mare jmecher ? Tot comentarii online și în rest ești mielușel. Hai sictir.acolo la consiliul județean și gata cu comentariile de 2 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.