Gigantul Amazon deschide trei noi birouri în România, unul dintre ele la...

Gigantul Amazon deschide trei noi birouri în România, unul dintre ele la Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Compania Amazon se pregătește să adauge până la finalul anului încă 500 de posturi permanente în birourile sale din țară și intenționează să deschidă un nou birou în Timișoara și altele două în Iași. Echipa Amazon din România a ajuns să numere peste 2.500 de angajați, a transmis Mediafax.

Biroul din Timișoara, planificat să se deschidă în trimestrul al doilea al anului, se va concentra pe linia Amazon Devices, ce va include și dispozitivele de securitate Ring, și va fi locul unde se vor dezvolta și lansa noi produse și servicii.

Biroul nou din Iași se va deschide spre finalul anului în campusul actual și va fi primul care va găzdui departamentul Retail Business Support – cel care se asigură că produsele Amazon și disponibilitatea lor sunt optimizate pentru clienți și, în același timp, sprijină partenerii de vânzări și echipele dedicate categoriilor de produse.

În 2023, Amazon se va muta în Palas Campus din Iași, unde întreaga echipă locală va fi consolidată.

Noul birou din Palas Campus va găzdui echipele Compliance Ops, Retail Business Support, Creative Ops & Production, Imaging Support, Customer Behavior Analytics, Information Security & Privacy, Compliance Tech, AWS Global IT și Content Creation Tools.

Amazon și divizia AWS activează deja în biroul din București, care găzduiește echipele Engineering Center, Technology Development, Speech și Language Solutions for Alexa, precum și Alexa Product Testing.


Aici echipele sunt responsabile cu dezvoltarea soluțiilor tehnologice și optimizarea operațiunilor Amazon.

„Suntem foarte bucuroși să deschidem noile birouri și să adăugăm încă 500 de locuri de muncă în Timișoara și Iași. Noile birouri vin cu multe oportunități pentru profesioniștii din domeniile software și operațiuni, care vor avea șansa să inoveze și să îmbunătățească produsele și serviciile noastre ce sprijină clienții Amazon din întreaga lume. In viitor, echipele noastre în creștere vor beneficia de clădiri de birouri moderne cu facilități de cea mai bună calitate și de o colaborare și susținere îmbunătățite. Suntem încântați că ne putem continua investițiile în România și mândri de impactul pe care îl avem în Timișoara, Iași și București prin recrutarea celor mai buni profesioniști din țară și din lume”, a declarat Octavian Tănase, General Manager, Amazon România.

Recrutarea pentru pozițiile din București și Iași este în derulare. Amazon a deschis primul birou din România în 2005 și a investit peste 100 de milioane de euro.

2 COMENTARII

  1. Asta mai lipsea in Romania Postasul va inchide multe afacerii si magazine …faceti aceasi greseala ca si Nemtii …acum lea luat fata DHL-ULUI…SI Postei Germane …asta se va intampla si in Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.