Hoți de lemne și din firme, prinși într-o operațiune de verificare a...

Hoți de lemne și din firme, prinși într-o operațiune de verificare a măsurilor anti-COVID 19

0
DISTRIBUIȚI

Polițiști din Faget împreună cu jandarmi, reprezentanți DSV și lucrători din cadrul Ocolului Silvic Lugoj au organizat, ieri, o razie în oraș și în comuna Mănăștiur în contextul instituirii stării de alertă având ca scop prevenirea infectării cu virusul SARS-COV-2.  Au fost organizate opt filtre, legitimate 311 persoane și au fost controlate 238 de autovehicule.

Au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale în valoare de 34.335 lei din care 65 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere conform O.U.G 195/2002 și 25 pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.


Au fost reținute 3 permise de conducere.

Au fost controlați șase operatori economici, iar în cazul a două societăți comerciale s-a dispus închiderea activității, având în vedere neregulile constatate și confiscarea mai multor produse alimentare alterate.

De asemenea, în cadrul activității au fost identificați patru bărbați bănuiți de furturi din societăți comerciale, ce fac obiectul a două dosare penale instrumentate de polițiștii din Făget . Un alt bărbat care era bănuit de tăierea ilegală si furtul a 20 de arbori de pe raza comunei Ohaba Lungă a fost depistat de polițiști.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.