Încă trei centre de vaccinare anti-COVID deschise la Timișoara

Încă trei centre de vaccinare anti-COVID deschise la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-589919574">

Primarul Timișoarei este de părere că imunizarea în masă împotriva COVID-19 este cea mai bună șansă a noastră de a reveni la o viață normală.

De ieri, în Timișoara funcționează două noi centre de vaccinare organizate de primărie, care aproape dublează ritmul de vaccinare în oraș.

Primul este pe Calea Buziașului și a fost deschis cu ajutorul companiei Continental Automotive.

„Am fost acolo împreună cu Dr. Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental Romania, căruia îi mulțumesc pentru ajutorul pe care compania pe care o conduce ni l-a acordat în utilarea și dotarea acestui centru”, a transmis Fritz.

Centrul de vaccinare din Calea Buziașului are 4 fluxuri și poate vaccina 240 de persoane pe zi. Este încă o dovadă a ceea ce putem face atunci când administrația locală și mediul de afaceri se unesc pentru același scop.

„Al doilea centru vizitat a fost cel de la Incuboxx, care este și cel mai mare din Timișoara. În cele 12 fluxuri pot fi vaccinate 720 de persoane pe zi. Am întâlnit aici mulți timișoreni plini de speranță că această pandemie se apropie de final. Mi-au spus că personalul a fost extrem de amabil și întreaga procedură a durat doar câteva minute. Discuțiile cu ei mi-au reconfirmat că suntem pe drumul cel bun, că eforturile pe care le facem au rezultate reale și că doar muncind împreună, ca o comunitate unită, vom reuși să învingem această boală. Oamenii pe care i-am întâlnit mi-au mai spus că și ei vor, la fel ca și mine, să realizăm cât mai repede imunizarea de masă și să scăpăm de acest flagel. Împreună revenim la normalitate”, a transmis primarul Dominic Fritz.

De azi, a fost deschis încă un centru nou de vaccinare anti-covid la Clinica Medlife din Calea Aradului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.