Incendiu devastator – trei imobile distruse de flăcări, o persoană rănită

Incendiu devastator – trei imobile distruse de flăcări, o persoană rănită

0
DISTRIBUIȚI

Alertă pentru pompieri aseară – au intervenit de urgență pentru stingere unui incendiu care a cuprins acoperișul unei case din localitatea cărășeană Mehadia.


Ulterior,  focul s-a propagat la alte două case învecinate.

La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, un echipaj de pompieri cu o autospecială din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, personal al SVSU Băile Herculane și Mehadia și în sprijin un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului se Pompieri Orșova (ISU Mehedinți).

În urma incendiului de proporții, au fost afectate trei imobile: a ars un grajd cu fân, o bucătărie de vară, o anexă (depozit lemne) de cca 50 mp, trei camere de locuit și un atelier cu podul casei.

O persoană a suferit arsuri minore la membrele superioare și a primit îngrijiri medicale la fața locului de echipajul unei ambulanțe. Pompierii de la ISU Caraș Severin urmează să stabilească, în urma anchetei, care a fost cauza producerii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.