Liberalul Nica: ”Nu sunt adeptul amenzilor, cred în respectarea din convingere a...

Liberalul Nica: ”Nu sunt adeptul amenzilor, cred în respectarea din convingere a regulilor”. Ce le cere USR-iștilor Fritz și Nemeth

1
DISTRIBUIȚI
Președintele PNL Timiș și al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a reacționat după decizia CJSU din această seară de neprelungire a carantinei.  ”Deși am luat poziție fermă împotriva carantinei formale și inutile, și acum, și în urmă cu 2 săptămâni, acesta nu este un moment de bucurie.


Simt tristețe și multă părere de rău pentru stresul pus pe copii și părinți, pentru pierderile financiare înregistrate în aceste două săptămâni, atâta chin fără absolut niciun rezultat, rata de infectare fiind în crestere. Însă e important să privim spre viitor. Distanțarea fizică trebuie respectată, iar purtarea măștii și regulile de igienă tratate cu cea mai mare seriozitate”, a susținut Nica într-o postare pe Facebook.
Liberalul a anunțat că ”nu sunt adeptul amenzilor, cred în respectarea din convingere a regulilor, iar aceasta este o ocazie să arătăm că timișorenii nu au nevoie de amenințări ca să respecte măsurile legale”.
Acesta a lansat o nouă ”săgeată” către USR, afirmând ”pe lângă apelul către voi, cetățenii, fac apel și către Primăria Timișoara și Prefectură, să prezinte un plan coerent și inteligent de măsuri împotriva Covid-19. Eu sunt disponibil, ca întotdeauna, pentru colaborare interinstitutională și ajutor, acolo unde este nevoie”.

1 COMENTARIU

  1. „Eu sunt disponibil, ca întotdeauna, pentru colaborare interinstitutională și ajutor, acolo unde este nevoie” … dar totusi hai sa pasam toata responsabilitatea pe altii, totusi ne dorim sa nu avem carantina, sa bla bla … dar sa fie de vina altii care vor carantina in cazul in care lucrurile devin nasole.

    Mizerie de oameni, trebuiau pusi sa semneze pe propria raspundere ca raspund pentru mortii din urmatoarea perioada… era normal ca in 2 saptamani sa nu se observe scadere, scaderea vine dupa 2 saptamani… dar ce sa le ceri la niste inapti.

    Felictari primarului Fritz, a dat dovada de foarte multa maturitate luand o decizie nasoala, nepopulara dar corecta din toate punctele de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.