Interlopul Lucian Boncu are COVID 19 după ce a fost eliberat din...

Interlopul Lucian Boncu are COVID 19 după ce a fost eliberat din arest pentru a nu se infecta

9
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu a lipsit, astăzi, de la termenul stabilit de Tribunalul Timiș în dosarul sechestrării taximetristului bucureștean în clubul Champions. Avocatul Mihai Pașca a anunțat că al său client nu poate fi prezent deoarece este infectat cu COVID 19 din 5 martie și trebuie să stea în carantină până în 19 martie inclusiv. În 19 martie este stabilit termen pentru judecarea pe fond a procesului în care Boncu este judecat că a accidentat mortal o bătrână, acesta fiind sub influența drogurilor.


Când a fost pus în libertate pentru a doua oară de Curtea de Apel Timișoara, anul trecut în octombrie, apărătorul acestuia a invocat faptul că sunt cazuri de coronavirus în Penitenciarul Timișoara unde era în arest preventiv și că interlopul suferă de obezitate de gradul trei și hipertensiune arterială. Acum, Boncu este cercetat în libertate sub control judiciar.

La termenul de astăzi, a fost audiat un martor propus de administratorul sălii de jocuri de noroc, Daniel Gyulai, care, practic, nu știa absolut nimic despre incidentul pentru care Boncu și ceilalți inculpați au fost trimiși în judecată. Acesta a declarat că ulterior incidentului a fost să schimbe un video recorder după ce polițiștii au ridicat DVR-ul de la sala de jocuri. Martorul și-a amintit că înainte cu două săptămâni de incidentul anchetat de DIICOT a mai fost o problemă la sistemul de supraveghere a sălii video când s-a înlocuit un acumulator. Următorul termen a fost stabilit pentru 24 martie când inculpații vor fi audiați pentru că până acum niciunul dintre ei nu a vrut să declare nimic în fața instanței.

9 COMENTARII

  1. Minte umflatul asta ! Sigur și- a aranjat la CFR o internare falsa ca deh.. mai sta 1 săptămâna in libertate sa se mai drogheze ! I-a vezi Bota și verifica- l o tura ! Dacă chiar are … la cât mai rău sa fie ba Pinochio !

  2. Sa infectat dracu, dar și el a infectat pe mulți, sperăm ca instanța sa și facă datoria. Noi cetățenii speram să primească cel puțin 25 ani.

  3. Poate îl dracu o dată în primire pe Robu și va scăpa și el mai ușor, prostu dracului, scăpate fraiere, ăștia au treabă cu Nasleu și Robu ce dracu nu înțelegi?????
    Fa si tu acolo o figură frumoasa și scapi cu 2,3,anisori?????

    • Nu îl are , clar ! Dar sa ii îndeplinească Dumenezeu dorința și sa i- l de a ! Așa își amâna procesele Pt totdeauna !

  4. Mai sus vad o adunatura de judecatori care habar nu au ce e prin dosare dar dau crezare unor rastalmaciri ale unui pseudoziarist,mai putin un erou national ..imbucurator este ca judecatorii adevarati nu au fost la studii cu comentacii de mai sus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.