Mesajul de încurajare al timișoreanului Dan Negru după instaurarea carantinei. Ce îi...

Mesajul de încurajare al timișoreanului Dan Negru după instaurarea carantinei. Ce îi cere primarului Dominic Fritz

4
DISTRIBUIȚI
Celebrul om de televiziune, timișoreanul Dan Negru, a postat, astăzi, un mesaj de încurajare după ce autoritățile au decis, ieri, carantinarea Timișoarei și a localităților limitrofe.
”Mâine trebuia să fug până acasă, în Timișoara .


N-o mai fac, Timișoara se închide mâine !
În Piața Unirii e „Coloana Ciumei” în amintirea epidemiei. Ca să-mi încurajez timișorenii le-aș spune că imediat după pandemia de atunci, economia a crescut brusc pentru că boala a schimbat atitudinea oamenilor față de consum și dându-și seama că viața e prea scurtă, oamenii au început să se bucure de ea. Creșterea consumul după epidemia de ciumă a netezit drumul spre Renaștere în Europa. Încurajarea asta o aștept de la primarului Fritz, îmbărbătarea pentru Carmen, vecina mea care organizează nunți și nu mai știe încotro să o apuce, pentru David, prietenul meu care și-a închis afacerea cu cofetării sau pentru colegul meu de clasă, Dușan care-și vinde hotelul. Îmbărbătați-i că afacerile virusate își vor reveni! Că șpaisurile vor rezista!
După pandemia de ciumă a venit Renașterea in Europa. Pandemia de atunci a dus la creșterea consumului și a netezit drumul Renașterii ! Ziceți-le asta timișorenilor ! Timișoara, orașul care e in Europa cu sute de ani înaintea altora”, a scris acesta.

4 COMENTARII

  1. acelasi mesaj il poti transmite si unor victime de furt, ca „las’ ca sunt doar bani, ii faci la loc”, nu-i asa? ii lasam pe infectii astia sa-si faca de cap cu vietile noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.